Προς το περιεχόμενο

Για τους Μπλουζόφιλους του Φόρουμ


Shelter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Guru

Ευχαριστούμε φίλτατε! "Πειραγμένη" περίπτωση ο κύριος, κάτι σαν "βιντατζάς" John Popper...με καλή δισκογραφία όμως, αν σας τύχει στο διάβα σας το Down at the Juke μην το αγνοήσετε!

The music you listen to, becomes the soundtrack of your life

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεκίνησε το βίντεο και σκέφτηκα "καλή φωνή το πανκιό"  ;D και μετά "επ, ωραίος και ο κιθαρίστας". Μετά γύρισα και έβλεπα άλλα πράγματα ενώ τους άκουγα. "Εντάξει ωραία μπάντα αλλά τέτοιες υπάρχουν πολλές".

 

Μετά άρχισε το ο ξανθός τη φυσαρμόνικα και αναγκάστηκα να αφήσω οτιδήποτε άλλο έκανα και να γυρίσω να το δω ως το τέλος με (κυριολεκτικά) ανοιχτό το στόμα.

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οντως "πειραγμένη" περίπτωση. Αλλα τρομερός harmonica player, και ήταν πολύ δυνατός συνδυασμός με τον Shawn Starski. Δυστυχώς φαίνεται πως τα σπάσανε. Ο κιθαρίστας παίζει πια με τον Otis Taylor. Ο Jason, όταν δεν τραβιέται με τον νόμο, παίζει όπου βρεί.

 

Πάντως υπάρχει σε ένα λίγο κακής ποιότητας βίντεο ένα πολύ δυνατό show που είχαν κάνεις στο Ground Zero Club. Κανονικό Juke Joint με τεζαρισμένο τον bassman του Jason!

Beauty is in the ear of the beholder.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξαιρετικό! Θυμίζει και τον μακαρίτη τον Paul Butterfield. Πολύ καλό και το "ζωντανό" CD του που τιτλοφορείται: "Live at Checkers Tavern".

Shelter, σ' ευχαριστούμε φίλε. Πάντα τέτοια.

I was baptized in Muddy Waters

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου