Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Wireless


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω εδω και καιρο ενα σπαστικο προβλημα με το wireless connectivity του laptop μου και επειδη ακρη δεν βρισκω ρωταω και εδω.

 

Ιδου το προβλημα:

Εχω ενα λαπτοπ που τρεχει Windows 7, τιποτα ιδιαιτερο. Στο σπιτι μου συνδεομαι στο ιντερνετ μεσω wireless χωρις κανενα προβλημα.

 

Βρισκομαι τωρα στο πατρικο μου και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Συνδεομαι στο δικτυο, εχω internet access κανονικα μεχρι που καποια στιγμη κοβεται η συνδεση. Φαινεται σαν να πεφτει η καρτα δικτυου, καθως πλεον δεν βλεπει κανενα δικτυο. Ο μονος τροπος να καταφερει να ξανασυνδεθει ειναι να κανω reset το wireless adapter στο laptop μου, ειτε manually ειτε μεσω του Network Diagnostics. Αυτο μαλιστα δεν πιανει παντα - ορισμενες φορες ο μονος τροπος να ξανασυνδεθω στο ιντερνετ ειναι πληρες restart του υπολογιστη. Και οταν πιανει, το προβλημα επανερχεται μετα απο κανα δεκαλεπτο.

 

Δεν προκειται για προβλημα με τη συνδεση καθως οι υπολοιπες συσκευες στο δικτυο δεν παρουσιαζουν τετοιο προβλημα. Επισης, οπως θα περιμενε κανεις, αν "πεσει" το laptop μου και δεν βλεπει δικτυα οποιοδηποτε hardware reset στο router δεν επιφερει καμια αλλαγη.

 

Ειναι σχεδον σιγουρο οτι το προβλημα βρισκεται καπου στο μηχανημα μου. Αν ειχε παρουσιαστει τωρα το προβλημα θα υπεθετα οτι τα επαιξε ο wireless network adapter του υπολογιστη. Το προβλημα ομως παρουσιαζεται εδω και ενα χρονο περιπου καθε φορα που βρισκομαι στο σπιτι μου στη Θεσσαλονικη - οπουδηποτε αλλου δεν εχει το παραμικρο προβλημα. Εγκατεστησα ξανα drivers για το wireless adapter αλλα το προβλημα παραμενει.

 

Εχει κανεις καποια ιδεα σχετικα με το τι μπορω να κοιταξω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου