Προς το περιεχόμενο

καμπίνα για mesa rect-o-verb head????


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.Είχα ανοίξει ένα θέμα πριν λίγες μέρες σχετικά με σύγκριση 3 ενισχυτών.Τελικά τους δοκίμασα και πήρα τον recto καθώς μ'άρεσε γενικώς καλύτερα (κυρίως στο drive μου έπεσε το σαγόνι + του οτι τον βρήκα σε πραγματικά εξαιρετική τιμή).Το θέμα είναι οτι επειδή υπολόγιζα λίγο αργότερα την αγορά (και + τα έξοδα διακοπών) βγήκα λίγο εκτός προϋπολογισμού.Με λίγα λόγια...δεν παίζει πια η mesa 2x12 που έλεγα με τίποτα!

Πείτε γνώμες για καμιά καμπίνα για σπίτι,πρόβες και μικρά live που να ταιριάζει με κεφάλι-κιθάρα.Ήχους απο τσιτωμένο rock μέχρι nu metal.

Κιθάρα παίζω κυρίως με μια prs custom 22 (όχι 24 οπότε θέλει προσοχή γιατί έχει περισσότερο όγκο και λιγότερα μεσαία).

Τον δοκίμασα με μία marshall 1936vintage και σκότωνε, αλλά δεν με παίρνει οικονομικά γιατί έχει λίγο παρακάτω απο 600(καινούργια).

Budget μέχρι 300-βία 350.Για μεταχειρισμένη ενοείται οτι δεν έχω θέμα.

Όσο αφορά τις γνώσεις μου στα θέματα συνδιασμούς κεφάλι-καμπίνας-ηχείων κτλ μπορώ να πω επιεικώς οτι είναι το αδύναμο σημείο μου γιατί δεν ασχολήθηκα ποτέ.Απο τη μικρή μου όμως εμπειρία θα προτιμήσω μια κλειστή και 2x12.Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mesa recto+prs custom 22+ κατι φτηνο?????

 

Τα μεγαφωνα και η καμπινα ειναι το 40% του ηχου σου...

Μη παρεις σκουπιδι...

 

:D :D :D :D :D

Blackie δεν ενοούσα κάτι αρκεί να μπορεί να βγάλει ήχο.

Θέλω να πω αν έχεται ακούσει κάτι αξιοπρεπές με αυτό το κεφάλι.

πχ 500 περίπου έχει η 1x12 η mesa, άρα μεταχειρισμένη είναι στο budget που κοιτάω.Το ίδιο και 1936V αλλά αυτή με 2x12.Ποια να προτιμήσω;Κάτι άλλο που ίσως αποδίδει καλά;απο ηχεία ή ίσως κάποια Palmer για τις οποίες έχω ακούσει καλά λόγια αλλά δεν έχω εμπειρία;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιας και μιλάς για πρόβες και μικρά live θα πρότεινα να σκεφτείς σοβαρά την 1x12. Δεν έχω γνώμη για κάποια από τις 1x12 ή 2x12 στα λεφτά που δίνεις, αλλά στη θέση σου θα κοιτούσα για λίγη "χειροτεχνία" (καμία χειροτεχνία, έτοιμη καμπίνα θα πάρεις).

Δηλαδή εδώ

 

http://www.tube-town.net/ttstore/product_info.php/info/p4824_TTC-1X-REX-Custom-Shop.html

 

και εδώ

 

http://www.tube-town.net/ttstore/index.php/cat/c517_12--Guitar-Speakers.html

 

για ένα καλό 12άρι.

 

Θα είσαι μέσα στον προϋπολογισμό σου χοντρικά (ειδικά αν πας για κάτι από τις lemberg καμπίνες του tube-town, αν και εκεί αξίζει να συνυπολογίσεις και το κόστος ενός λουστραδόρου) και θα έχεις μια χαρά ήχο νομίζω.

Αν τελικά θες οπωσδήποτε να πας σε 2x12 εν καιρώ θα μπορείς να διώξεις καμπίνα και speaker (μαζί ή χωριστά) χωρίς σοβαρές δυσκολίες.

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thanks Earendil.Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχω τη σχετική εμπειρία για να κάνω κάτι τέτοιο.Νομίζω οτι αν ξέρεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι ζητάς απο την καμπίνα είναι πιο ευκόλο.Δε ξέρω να σου πω ακριβώς πχ ξύλα,διαστάσεις,ηχεία κτλ σαν έναν ιδανικό συνδιασμό για μένα.Η μόνη εμπειρία που έχω στο θέμα είναι το άκουσα στη 2x12 marshall με vintage 30's και ήταν θανατηφόρος συνδιασμός.Δεν έχω όμως μέτρο σύγκρισης με κάτι άλλο για πω οτι ήταν το καλύτερο.Με greenback πχ ή με άλλες διαστάσεις καμπίνας δεν είμαι σε θέση να έχω άποψη.Έχω διαβάσει κάποια πράγματα αλλά μόνο στα θεωρητικά περιορίζεται η εμπειρία μου.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου