Προς το περιεχόμενο

Αγορά ηχείων για σταθερό υπολογιστή


Pegasos9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγορά ηχείων για σταθερό υπολογιστή (παιχνίδια, ταινίες, αναπαραγωγή/ηχογράφηση/παραγωγή μουσικής)

 

Κάνω διάφορα στον σταθερό που πήρα, πριν ένα χρόνο περίπου και για έναν χώρο συγκεκριμένο, πήρα ένα μικρό σύστημα για τον συνδέω, ένα Phillips MCD 712, home cinema θεωρείται, με 100W συνολική δύναμη. Δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονα με τον ήχο.

 

Τώρα θέλω για τον ίδιο σταθερό, να πάρω ηχεία για άλλο χώρο, σε διαμέρισμα, για τις ίδιες χρήσεις, και σκέφτομαι ηχεία καλής ποιότητας, με ελαφρώς λιγότερη δύναμη που θα χρειάζομαι για το χώρο αυτό. Στο επίπεδο που θέλω, είδα τα M-Audio V30 κ V40, 100 ευρώ είναι το λιγότερο για τα 30 και 115 περίπου για τα 40. Από ότι λένε οι κριτικές δεν είναι άσχημα ηχεία. Και έχω και θέμα με τον χώρο, για να έπαιρνα ολόκληρο μικρό hi fi.

Αλλά και πάλι, 160 ευρώ κάνει το σύστημα που έχω με 100W και για 30W στα v40 να δώσω 115? Αξίζει; Άλλες επιλογές; Καλύτερα για 2 ηχεία μόνο, όχι συστήματα με περισσότερα κομμάτια, γιατί είναι και θέμα χώρου όπως είπα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Εγώ έχω τα harman kardon soundsticks, τα οποία πήρα για αυτά που προτείνεις. Είναι γενικά ηχεία υπολογιστή με πολύ καλές κριτικές. Δεν ξέρω αν σε καλύπτουν για αυτό που ζητάς, αλλά αξίζει να τα τσεκάρεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οσων αφορα τα m-audio που προτεινες, πραγματι για τα χρηματα τους ειναι μια αξιοπρεπεστατη λυση για μιξη σε home studio.

Για ακροαση ειναι πάνω απο το μεσο όρο παντα για τα λεφτά τους και επειδη τα εχω κι εγω δεν νομιζω να το μετανοιωσεις.

 

Εχουν καλη ενταση, εξαιρετικη αποδοση μεσων και υψηλων συχνοτητων, υστερουν στην αποδοση των πολυ χαμηλων συχνοτητων, γιατι στις νορμαλ χαμηλες ειναι καλα, αλλα οπως ειπα για ακροαση ειναι μια χαρα, τουλαχιστο για την τιμη τους. η τιμη γι αυτο που δινουν ειναι πολυ χαμηλη.

Προτιμησε τα av-40 που εχουν τουλαχιστο στα χαρτια λιγο καλυτερη ποιοτητα κατασκευης

 

Φυσικα μπορεις να κοιταξεις και αλλων εταιριων, η επιλογη δεν ειναι ευκολη γιατι υπαρχουν και άλλα.

 

Τελος επειδη τα ηχεια ειναι επενδυση και για μελλοντικη χρηση μην διστασεις να ξοδεψεις και περισσότερα για μεγαλυτερα μοντελα για να καλυφθεις πληρως, αφου ασχολεισαι δεστο σαν επενδυση που θα σου αποδωσει μακροχρονια.

 

 

O Influencer Των Συνθεσάιζερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου