Προς το περιεχόμενο

Sonor or Pearl?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια θελω την βοηθεια σας για αλλη μια φορα!!! :D Θελω να αγορασω ντραμς και ειμαι μεταξυ pear ELX και Sonor 3005. Εσεις τι πιστευετε? Απο τη μια τα pear elx βγαινουν με καταπληκτικα χρωματα και δεν σας κρυβω οτι ισως ειναι και ο μοναδικος λογος που με τραβηξε αυτη η σειρα, και απο την αλλη τα 3005 πυ ξερω οτι ειναι full maple τα ξυλα αλλα εχω ακουσει οτι φτιαχνονται στην Κινα και δεν ειναι τοσο καλα οσο παρουσιαζονται γι αυτο και ειναι και τοσο φτηνα για maple τυμπανα. :?:

P>to twirl or not to twirl!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

pearl δαγκωτο...οχι μονο εχουν φοβερο ηχο και χρωματα (προσωπικα το χρωμα δεν με νοιαζει μαυρα ειναι τα δικα μου με μαυρο hardware :wink: )

αλλα επισης εχουν πολυ καλες βασεις και γενικα πολυ καλο hardware και βρωμαει ο τοπος απο export που αυτο σημαινει βρισκεις οτι γουσταρεις...εγω το σετ που χα παρει ηταν 10-12-14 22bd...επειτα πηρα ενα 8αρακι μετα απο κανα 2μηνο το οποιο το βρηκα αμεσως στο μαγαζι δεν χρειαζοταν παραγγελια ιδιο με τα τυμπανα που χα παρει εννοειται...τωρα θα προσθεσω και ενα 16αρι floor tom το οποιο υπαρχει και αυτο στο μαγαζι...και τελος γυρω στα χριστουγεννα θα παρω και δευτερη κασα η οποια υπαρχει και αυτη stock...υποψην πως αν δεν υπαρχει κατι απο αυτα στοκ και θελεις να παραγγειλεις κατι ιδιο με αυτο που πηρες απο το εργοστασιο η αναμονη ειναι απο 4 μεχρι 12 μηνες...οποτε καταλαβαινεις...αλλα γενικα ασχετο απο αυτο που εσυ μπορει να μην θες να μεγαλωσεις ποτε το σετ σου ειναι πολυ καλα τυμπανα και αξιζουν και για practice k για συναυλιες κ για recording...τωρα τα σονορ εμενα προσωπικα δεν μαρεσει καθολου to hardware τους και τα τυμπανα μερικα εχουν καλο ηχο αλλα δεν τρελενομαι...αλλα αυτη ειναι ι δικη μου προσωπικη γνωμη σιγουρα θα υπαρχουν πολλοι που τα γουσταρουν...οτι και να παρεις καλες αγορες...

I am Calm like a bomb

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όντως τα pearl είναι σκυλιά! Εμείς έχουμε μια pearl... εικοσαετίας, η οποία με μηδενική συντήρηση παίζει πολύ καλά! Εννοείται ότι το hardware Μπορεί να το πατήσει νταλίκα και να πάθει η νταλίκα ζημιά!!! 8)

I can actually hear difference between neck joints.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγ.ω σου προτείνω εκ πείρας PEARL ELX 825.Αυτή εχω και είμαι πολύ ευχαριστιμένος.Μπορεί τις sonor να μην τις ξέρω καλά αλλά σαν τις PEARL τίποτα άλλο :idea: 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγώ πριν από δέκα χρόνια αγόρασα μια Pearl της σειράς Session

Ξύλα Maple/ Mahogany, αν δεν κάνω λάθος μοντέλο DLX

Μετά από 10 χρόνια καμιά βάση δεν έχει πάθει το παραμικρό.

Τον περασμένο μήνα τα έλυσα τελείως για να τα καθαρίσω, ούτε το λούστρο έχει πάθει τίποτα και στα μεταλλικά κομμάτια δεν υπάρχει η παραμικρή σκουριά

Νομίζω πως είναι μια καλή αγορά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

¶μα θες να πάρεις μέτριο σετ pearl πρέπει να δώσεις από 3000€ και πάνω από τα οποία τα μισά φεύγουν στη μάρκα. Τα sonor force 3005 έχουν φοβερό ήχο και πάρα πολύ καλό σνέρ. Είναι πολύ ανθεκτικά και μαζί με το σετ δίνουν δώρο δύο βάσεις για πιατίνια, μια βάση χάϊ χατ και ένα πεντάλ μπότας απ' τα καλύτερα της σόνορ. Αξίζει να το πάρεις :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου