Προς το περιεχόμενο

Rocksmith 2014 τι ειναι τουτο?


sils

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τυχαια ειδα στο νετ αυτο το βιντεακι http://www.youtube.com/watch?v=mwxYbMYnLec

ουαου ειπα η τεχνολογια εχει παει πολλη μπροστα εχει κανεις ιδεα εαν οντωσ κανει δουλεια για μαθητη αλλα και για δασκαλο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Χαχαχα

Με μια πρωτη ματια καταλαβαινεις οτι ειναι ενας πολυ καλοιι τροποι να χασεις ωρες απο τη μελετη σου.

Αυτα ειναι για αυτους που δεν προκειται να μαθουν ποτε να παιζουν και ψαχνουν μια δικαιολογια να κωλοβαρανε με κατι που εχει σχεση με την κιθαρα και οχι το ... facebook.

Μεχρι να τα παρατησουν και τελειως και να .... ξαναπιασουν το facebook.

 

 

edit οκ για να μην ειμαι τοσο σκληρος, μπορει να χρησιμοποιηθει ως διασκδαστικο(?) διαλειμματακι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι εμένα μου φαίνεται λίγο χάσιμο χρόνου για κάποιον που θέλει να μελετήσει πραγματικά. Προσωπικά δε θα το προτιμούσα. Μοιάζει με "Guitar Hero" αλλά με πραγματική κιθάρα.  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνω και εγω οτι αυτο που παρουσιαζεται στα βιντεο ειναι καπως αστειο.

 

Πιστευω ομως με μια σωστη υλοποιηση θα μπορουσε να αποτελεσει ενα πραγματικα χρησιμο εργαλειο. Αν καποιος επαιρνε αυτη την note tracking τεχνολογια και εχτιζε πανω της μια πλατφορμα η οποια θα παρακολουθουσε το παιξιμο ενος κιθαριστα μεσα απο ασκησεις , οι οποιες θα ηταν κανονικα πανω στο πενταγραμμο και οχι γραμμενες σε pac-man, ωστε να υποδεικνυει που και πως κανεις λαθος, να σε οδηγει μεσα απο διαφορετικα επιπεδα δυσκολιας κλπ, τοτε οσοι δεν ειχαν προσβαση σε καποιο δασκαλο θα επωφελουνταν σημαντικα.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κοιτοντας πολλα βιντεο κτλ κατεληξα οτι ειναι ενα καλο εργαλειο μελετης τελικα, δεν μπορω ακομα να το δοκιμασω να πω με σιγουριά και δεν ξερω αν θα ρισκαρα 55 ευρω για να το παρω.

Ισως το παρει ενας μαθητης μου αν το δω θα σας πω εντυπωσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα,

 

Μου εκαναν δωρο το rocksmith 2013, και εχω γραψει 50-60 ωρες τον τελευταιο μηνα. Ειναι ενα αξιολογο εργαλειο για να μαθεις ευκολα μερικα τραγουδια. Για καποιον αρχαριο οπως εγω με πηγε σχετικα ευκολα (& ευχαριστα κυριως) απο τις 4-5 συγχορδιες και μερικα ριφακια στο να βγαζω συμπαθητικο ηχο. Ανεβασα ταχυτητα και ακριβεια στο παιξιμο μου σε μικρο χρονο χωρις να βαρεθω καθολου.

 

Δεν ειναι κακό εργαλειο. Το 2014 εχει καποιες σημαντικες βελτιωσεις αλλα θα το παρω προς το καλοκαιρι οταν θα τελειωσω αυτο που εχω.

 

Θα ηθελα να εχει πιο πολυ μεταλ μεσα αλλα καλο ειναι και ετσι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Gizmos σαν το Rocksmith ειναι σαν  οργανα γυμναστικής για κοιλιακους πχ.Πληρωνεις για κατι που δεν χρειαζεσαι και μπορεις να το κανεις εξισου καλα(η και πολυ καλυτερα) χωρις αυτα ;).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Το επαναφέρω μιας και έγραψα 5-6 ωρίτσες με δαύτο... όχι ακριβώς δαύτο το παλιότερο. Του 2012 αν θυμάμαι.

 

Δεν είναι κακό... ανάμεσα στον πολύ συχνό τρόπο που ξεκινούν όλοι την κιθάρα ή το μπάσο, δηλαδή τις ταμπλατούρες, και το rocksmith το δεύτερο κερδίζει με διαφορά... την ίδια δουλειά κάνει οπότε όσο λάθος είναι το ένα άλλο τόσο είναι και το άλλο με τα συν στο rocksmith ότι τα τραγούδια είναι σωστά γραμμένα και όχι απο τον "κάθε τυχαίο" στο νετ... και ότι παίζει με full band απο πίσω σού...

 

Σε κουρδίζει πρίν απο κάθε τραγούδι οπότε αυτό είναι καλο γιατί θυμάμαι οτι εγώ τον πρώτο καιρό κούρδιζα μία φορα το χρόνο... έχει και ασκήσεις για μπέντς, βιμπράτο και διάφορες τέτοιες τεχνικές που όμως δεν τις δοκίμασα.

 

Όμως απο ότι είδα στα τραγούδια σου βγάζει ένδεικξη τύπου good, perfect bend, you are late 0.5 seconds και δίαφορα άλλα να σε κατευθύνει...

 

Δεν μπορεί με την καμία να αντικαταστήσει έναν καλό δάσκαλο. ούτε καν ένα καλό βιβλίο. Λέει ελάχιστα πράγματα για θεωρεία.

 

Αν κάποιος έχει την επιμονή να κάτσει να πιάσει ένα τραγούδι με ταμπλατούρα χωρίς να έχει ξαναματαπιάσει ποτέ κιθάρα θα κάνει το ίδιο και πιο εύκολα και γρήγορα στο Rocksmith. Αν λείπει η θέληση το παιχνιδάκι αυτό δεν σε κάνει Slash απο μόνο του.

 

Αυτά... αν θέτε κάτι παραπάνω σαν διευκρίνιση εδώ είμαστε....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Λοιπον μετα απο 10 ημερο τεστ στο πι σι λεω τις εντυπωσεις μου.

Καταρχας στον τεχνικο τομεα δεν υπαρχει κανενα προβλημα καμια καθυστερηση κτλ.

Τωρα με την fender me single coils με χαλασε ο ηχος με την yamaha me διπλους μου αρεσε περισσοτερο.

 

lesson mode

Πραγματικα επαθα πλακα πολυ ωραιες ασκησεις για ολα τα επιπεδα απο αρχαριο μεχρι δασκαλο μουσικης με σωστες επεξηγισεις βημα βημα Εχωντας μεσα τα παντα (Bendς  tremolo chords harmonics ολα)

 

jam mode

 

Με λιγα κλικ κανεις ενα ωραιοτατο track kai παιζεις απο πανω οτι θελεις με οτι ηχο θελεις (Αν εισαι λιγο τεμπελης βαζεις με μια τον ηχο απο ενα γκρουπ.

 

Game mode

 

Αδιαφορο για εμενα αλλα τα παιδακια μου τρελαθηκαν.

 

τωρα στο ζουμι....

 

songs mode

 

Καταρχας διαλεξα το μονοπατι του ρυθμικου κιθαριστα τα κομματια πραγματικα ειναι ακριβως οπως τα παιζει  ο εκαστοτε κιθαριστας εαν βαλεις προσωπικη πινελια τοτε miss....

αυτα που ειδη ηξερα και τα εβαλα σε φουλ δυσκολια πολυ ευκολα πηγα στο 100+%

 

αυτα τωρα που δεν ξερεις και τα ξεκινησεις απο το μηδεν  θα τα παιξεις τοσες φορες που οσο μλκ αν εισαι θα το μαθεις.επισης εχει ενα ωραιο εργαλειο το ριφφ repeater που ρυθμιζεις ταχυτητα ,μετρα και το παιζεις ξανα και ξανα μεχρι να το μαθεις.

 

Στον επιλογο τωρα γενικα μου αρεσε αυτα που με χαλασαν κυριως ειναι η λιστα των τραγουδιων απο τα 52 ζητημα να μου αρεσουν τα 15.

Σίγουρα μπορείς να παρεις πολλα απο αυτο το παιχνιδι αν μπορείς να το πεις παιχνιδι τελικα

Αν θελεις τωρα να μαθεις κιθαρα οχι δεν θα μαθεις απο εδω πας σε ενα ωδειο και σε 3 χρονια + θα εχεις μαθει ολες τις μαντζορε μινορε chords και ισως και τα μπαρε  :-X

Αν εισαι απο αυτους που θελεις να παιξεις μουσικη και σου αρεσει η λιστα τραγουδιων καλο ειναι.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου