Προς το περιεχόμενο

BOSS DS-1 vs Keeley DS-1 Ultra Mod |-συγκριτικό test.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια και χαρά κιθαροφάγοι και πενταλοφάγοι;D

 

Μαντζάρε παρλάρε κλπ.

 

Εντελώς στην τύχη έπεσα πάνω σ'αυτό το test σύγκρισης του Boss ds1 vs Boss ds 1 Robert Keeley(ο γνωστός modder σε πολλούς από εμάς) του τροποποιημένου Boss ds 1.

Επειδή μου άρεσε και η παρουσίαση και ο κιθαρίστας που είναι αρκετά καλός σκέφτηκα οτι θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε την σύγκριση.

 

Και επειδή πολλά λέγονται τώρα τελευταία για τα Boss αλλά κι από φίλο που πήγε εξωτερικό παρατήρησε οτι κάτι συμβαίνει με τα Boss έρχονται ξανά στο προσκήνιο? είναι επίκαιρα?δεν ξέρω ???.

 

Η πρώτη φορά που άκουσα για τον Robert Keeley και τις τροποποιήσεις του Boss ds 1 ήταν με την περίπτωση του Steve Vai και του Joe Satriani όπως έμαθα(αργότερα).Κάποτε που θέλησα να αγοράσω distortion πήρα 3-4 ένα από αυτά ήταν το Ds 1,  αλλά το πειραγμένο...ds 1 δεν είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω.

 

Χαχα στο 2:42 η γκριμάτσα από κάποια χορδή που ξεκουρδίστηκε..

 

Ιδού λοιπόν:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλο. αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι τουλαχιστον το ultra mod ειναι πιο καθαρο μα λιγοτερο gain.

 

κυκλοφορει και το MXR Custom 78 Distortion το οποιο ειναι στην ουσια ενα αλλαγμενο keeley modded ds-1 το οποιο προσωπικα μαρεσει...

 

 

Guitars:YAMAHA SG1820,YAMAHA SG1802

Pedals:Jerry Cantrell Wah, Bogner Red, Bogner Blue, MXR 5150 Overdrive, Zoom MS-70CDR

AMPS:Yamaha THR100, Atomic Amplifire

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι κάτι τέτοιο... και στην άλλη θέση όχι δηλαδή την ultra mode ακούγεται περίπου το ίδιο σαν να ανοίγει... η χροιά του, να ξεμπουκώνει ας πούμε.

 

Το πρόβλημα νομίζω πως είναι πάντα οτι τα distortion από ότι γνωρίζω μπαίνουν πάντα στο καθαρό κανάλι του ενισχυτή.Εκεί λοιπόν θέλει αρκετό ψάξιμο με το equalizer του ενισχυτή και με τις ρυθμίσεις του πεταλιού.Αυτό το λέω σε σχέση πάντα με το gain του ενισχυτή-λάμπα που είναι πιο εύκολη η ρύθμιση.

 

Όλα τα ντιστόρσια έχουν την τάση να έχουν αρκετό sustain, έλα όμως που έχουν και διαφορετική χροιά και κανένα ίχνος γλύκας...ακούγονται κάπως ξερά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι άλλη μια σύγκριση με το Boss ds1 keeley-JHS-Analogman θα προτιμούσα να υπήρχε και μια  σύγκριση με το  gain-tube ενός λαμπάτου ενισχυτή, ούτως ώστε να βγάλουμε  πιο χρήσιμα συμπεράσματα.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου