Προς το περιεχόμενο

usb condenser mic vs xlr condenser mic


korman709

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειμαι σε διλλημα μιας και θελω να ηχογραφησω φλαουτο αποκλειστικα...να αγορασω καρτα ηχου+συμβατικο πυκνωτικο μικροφωνο ή usb? βλεπω οτι πολλες εταιρειες εχουν βγαλει διαφορα μοντελα...εψω χαμηλο budget της ταξης των 150 ευρω...ποια απο τις 2 λυσεις να προτιμησω και γιατι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με το usb γλυτώνεις χρήματα από την κάρτα ήχου εφόσον παίρνει τροφοδοσία από το κομπιούτερ. Λιγότερα καλώδια και "φασαρία" αφού πάει απευθείας Η/Υ. Από την άλλη έχεις περιορισμένες επιλογές, ειδικά στο να βρεις κάποιο που να αποδίδει βέλτιστα στη συχνότητες που θες. Με μια γρήγορη σκέψη, με τόσα χρήματα νομίζω το usb είναι μονόδρομος, πάρε κάτι καλό μεταχειρισμένο.

 

Πρόχειρη αναζήτηση και:

http://smart.noiz.gr/details.php?id=167053

 

Έχει πάνω του ένα κάρο πράγματα... Από τα reviews που έριξα μια ματιά φαίνεται καλό. Ψάξτο παραπάνω αν θες και περίμενε συμβουλή κάποιου πιο έμπειρου, αφού και εγώ δε ξέρω πολλά πράγματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου