Προς το περιεχόμενο

Κωστας Χ (Χατζόπουλος) - Το ρετιρέ και ShredX


cos_dr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

 

O Kωστας Χατζόπουλος ειναι ενας φέρελπις νέος και καλος μου φίλος, που τον έχω ξεχωρίσει για το πηγαίο ταλέντο του και για την μουσική δουλειά του. Ειναι μολις 24 χρονών.

 

Εχει πτυχίο βιολιού και ειδικής αρμονίας . Ειναι εξαιρετικός στην κιθάρα, στο μπάσο, στα ντούμπανα και μαλιστα εζησα και την μεταβαση του στα πλήκτρα. Ξεκινησε να παιζει πριν 2 χρόνια πλήκτρα και καταφερε σημερα να μην υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να το παίξει.

Εχει το λεγομενο perfect pitch, μπορει να αναγνωρισει οποιαδηποτε νοτα μέχρι και τετράφωνη συγχρορδία με ενα ακουσμα και ταχύτατα σε σημειο που με εκνευρίζει αφάνταστα. Μπορεί να στην πεί και πρίν την παίξεις, τόσο πολύ.

Στη συγκεκριμενη διασκευή συγκίνησε τον ιδιο τον συνθέτη του αυθεντικού, τον κύριο Μανώλη Σκουλά. Ο κύριος Σκουλάς τον αναζητησε και τον γνώρισε ενθουσιασμένος.

 

Τέλος ποστάρω παρα κατω μια δημιουργία του, ενα εξαιρετικο κομμάτι - συνθεση δική του που νομίζω οτι αναδεικνύει τις δυνατότητες του.

 

 

Παντα του ευχομαι το καλύτερο, τον αγαπώ πολύ και περαν απο τα μουσικα ειναι ενα νεο παιδί που σε εντυπωσιάζει με το ηθος του, την ζωντάνια του και την καλοσύνη του.

 

Καμμια σχεση δηλαδη με εμενα το σάπιο.

 

Enjoy.

 

Υ.Γ. Οποιοι κιθαριστες το δουν θα ηθελα να κανουν τον κοπο μιας και εγω δεν μπορω να τον κρινω τεχνικα ως κιθαρίστα (γιατι δεν ειμαι κιθαρίστας)  να πουν την αποψή τους, για να δω αν εχω δικιο που πιστευω οτι ειναι πολύ καλος, απο periergia. ;D

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Like 1

O Influencer Των Συνθεσάιζερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κομμάτι του τα σπάει! Πολύ ενέργεια ρε παιδί μου... 8)

 

Μου άρεσε το παίξιμό του και δεν θα μπω σε διαδικασία κρίσης της τεχνικής του καθώς το παιδί είναι σε πολύ ανώτερο επίπεδο από εμένα.

 

Το εισαγωγικό riff ήταν το αγαπημένο μου σημείο.

 

Κι αυτός ο μπασίστας όμως...πολύ ωραίο παίξιμο.  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο κωστάκος…φιλαράκος… παίζαμε και πριν ένα χρόνο μαζί σε ένα project….καταρχάς είναι Αφασίας….κλάναμε στο γέλιο στις πρόβες. Είναι όπως τα λες πολύ καλό μουσικό αυτί και γρήγορος-εξυπνος στο να αντιλαμβάνεται.  Γενικά έχει μέλλον ο κωστάκος στο χώρο….. τώρα παιχτικά οι επιρροές του είναι καθαρά  από τη σχολή  Vinnie Moore, με αρκετά fusion στοιχεία….

 

Cos_dr:  από Μέγαρα είσαι ?

 

moody...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άνετο, πολύ ωραίο παίξιμο, αβίαστο. Φαίνεται ότι το κατέχει καλά το "άθλημα". Ό "προστατευόμενός" σου Cos έχει μέλλον....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 χρόνια αργότερα...

Σε συνέχεια αυτού του παλαιού θέματος, θέλω να ποστάρω αυτό για τον φίλο μου τον Κώστα Χατζόπουλο.

 Από τότε προχωρά ακάθεκτος, έχοντας πλέον στο ενεργητικό του και συμμετοχές με γνωστούς Έλληνες

καλλιτέχνες.

 Το κύριο όργανό σπουδών του είναι το βιολί στο οποίο κατέχει πτυχίο ειδικής αρμονίας.

 Αλλά ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει και αυτό δεν είναι ενδεικτικό βίντεο, τις δυνατότητες και το ταλέντο του σε πολλά όργανα, αλλά και στην παραγωγή.

 

 

Επιτρέψτε μου να πω ξανά για τον πατριώτη μου, πως πέραν από τα μουσικά, είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει.

 Όποιοι τον γνωρίζουν το ξέρουν αυτό.

 Θυμαμαι πιο μικρός που με ρώταγε και συζητάγαμε κάποια πράγματα πέρι home studio και ηχογραφήσεων και γνώμες για audio pc. χαχαχαχ τώρα τον βλέπω και ντέπομαι να του μιλήσω για τέτοια θέματα

 

 Βαζω αυτό το βιντεο να τον απολαύσετε, αξιζει να βρειτε και άλλα, γιατι κινείται με αξιοζήλευτο αποτέλεσμα σε όλα τα στυλ μουσικής, ιδιαίτερα στο progressive rock κανει τρελά πράγματα, τον θεωρώ world class προσωπικά.

 

 Και αυτά.

 Του εύχομαι πάντα επιτυχίες και να είναι πάντα καλά και λαμπερός, γιατί ειναι ενα παιδί ΛΑΜΠΡΟ με όλη τη σημασία της λέξεως.

  • Like 1

O Influencer Των Συνθεσάιζερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου