Προς το περιεχόμενο

Σάκης... σκέτο


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κυρίες και κύριοι έχω την χαρά να σας ανακοινώσω ότι ο Σάκης Ρουβάς, κοινώς ο Σάκης σκέτο (γιατί ένας είναι ο Σάκης), βραβεύτηκε με το βραβείο ερμηνείας Κάρολος Κουν (ή κάτι τέτοιο) σε τελετή που έγινε στο μέγαρο μουσικής. Ένα μεγάλο μπράβο στον μεγάλο ερμηνευτή.

 

http://www.protothema.gr/life-style/article/432901/vraveio-arhaiou-dramatos-gia-ton-saki-rouva-/

ο χρόνος αρκετός 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 125
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι ανθρωποι πανε...ΘΕΑΤΡΟ... ;D

Δεν εχουν παρει χαμπαρι οτι εδω και καμμια 100στη χρονια εχει βγει το ΣΙΝΕΜΑ που ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο?

 

;D ;D ;D

 

btw ωραιο το ΒΡΑΚΙ του Ρουβα....Palco είναι?

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διάβασα το άρθεο και στενοχωρήθηκα.

 

Από τη μιά ο Ελληναράς πετάει την σοφία του «με τι προσόντα το παίρνεις», και από την άλλη ο -σεμνός- Ρουβάς απαντά «Με την ψυχή μου».

 

Πόσο με ενοχλεί η βλακεία του κάθε Ελληναρά. Τη βλέπω παντού (δυστυχώς και στο υπέροχο forum μας) με τη λογική "παρότι δεν έχω κάνει τίποτε στη ζωή μου, έχω γνώμη για τα πάντα και απαξιώνω τα πάντα" (βλέπε τις εξυπνάδες που κατά καιρούς έχουν γραφτεί και εδώ για ονόματα όπως BB King, Santana, Clapton, Page, Richards, κλπ από τον Ελληναρά "μουσικό"...)

 

Καλά να είναι ο Σάκης και ο κάθε Σάκης που κυνηγάει τα καλλιτεχνικά του όνειρα κι ας αφήσει τους "ειδικούς" να πιάνουν μια το πληκτρολόγιο και μιά το γνωστό όργανο...

Hot Dog .......................

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραίο αυτό φίλε stamkosk. Δεν το είχα ξανακούσει. Ξεχνάς όμως ότι η φύση μας προίκισε με δύο χέρια. Προνόησε δηλαδή ώστε οι ορέξεις μας να ικανοποιούνται ταυτοχρόνως.

ο χρόνος αρκετός 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το συγκεκριμένο θέμα ξαναφέρνει στην επιφάνεια συζητήσεις που έχουμε κάνει και στο παρελθόν και αφορούν την αντίληψη που θέλει τον καλλιτέχνη ανεξάρτητο της τεχνικής ή αλλιώς την δημιουργία ως απολύτως ικανή συνθήκη για την "βάφτιση" του δημιουργού με τον όρο καλλιτέχνης. Άποψή μου είναι ότι π.χ. μουσικός δεν γίνεσαι απλά και μόνο παίζοντας ένα μουσικό όργανο και σκαρώνοντας τραγούδια, όσο καλά και να είναι. Για να θεωρηθείς μουσικός πρέπει να έχει προηγηθεί μακρά περίοδο εκπαίδευσης μέσα απ' τα αναγνωρισμένα κανάλια και επαγγελματική εμπειρία, όπως ακριβώς σε κάθε επάγγελμα. Οπότε ο Σάκης όσο και να χτυπιέται ηθοποιός δεν είναι, όπως και για να γίνει κάποιος αρτοποιός δεν αρκεί η αγάπη ... στις ζύμες έτσι δεν αρκεί και "η ψυχή" για να γίνει ηθοποιός (η οποιοδήποτε άλλο είδος καλλιτέχνη). Η αντίληψη αυτή φέρνει μόνο απαξίωση στον εκάστοτε χώρο.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ήθελα να πω πόσο δίκιο θεωρώ ότι έχει η Διαβάτη σε μία χώρα που μαστίζεται από τα φαινόμενα αυτά αλλά φοβάμαι ότι θα στεναχωρήσω και θα ενοχλήσω τον stamkosk και δεν κάνει μωρέ άγιες μέρες που ρχονται να αλληλοπικραινόμαστε.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχει δει κανεις απο δω μεσα τον Ρουβα στον ρολο που του χαρισε το βραβειο? Εγω δεν τον εχω δει. Μπορει να ηταν χαλια, μπορει και οχι. Ειχα διαβασει παντως πολυ καλες κριτικες τοτε. Μερικοι εχουν εμφυτο ταλεντο, γιατι οχι και ο Sakis? Μη τρελαινεστε, η ηθοποιια δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη. O μισος πληθυσμος του πλανητη ειναι τουλαχιστον καλοι ηθοποιοι (βλεπε Γυναικες... ;D).

 

Κι οπως ειχε πει καποτε κι ενας συναδερφος του Sakis:

"Αcting is a business, it's no more than that and those who pretend that it's an art I think are misguided."

Marlon Brando.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου