Προς το περιεχόμενο

ήχος απο stage piano με ακουστικά;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα guys!χρόνια πολλά σε όλους εύχομαι.

Σημαντική ερωτησούλα.

Κατέχω ένα stage piano με το οποίο δουλεύω επαγγελματικά και οι μονες έξοδοι που έχει για ήχο είναι δύο ακουστικών όπως πολλά άλλα.

Επομένως ρωτώ με τι καλώδια να εφοδιαστώ;!!μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει 2 μονοφωνικά και να απασχολω 2 κανάλια στην κονσόλα,2 καρφιά σε rca αλλά αυτό είχε τα μείον που φαντάζεστε σε σχέση με τις ρυθμίσεις απο την κονσόλα.αυτά!ευχαριστώ!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από τη στιγμή που δεν έχει άλλες εξόδους παρά μόνο για ακουστικά θα χρησιμοποιήσεις αναγκαστικά τη μία εξ αυτών σε ένα στερεο κανάλι της κονσόλας για να έχεις και στέρεο σήμα, ή εναλλακτικά 2xmono.

 

Απλά το καλώδιο θα είναι από τη μία μεριά καρφί 1/4 TRS stereo για την έξοδο από το πιάνο και στην άλλη θα βγάζει 2 καρφιά mono ένα Right και ένα Left, υπάρχουν τέτοια έτοιμα καλώδια εάν ψάξεις σε καταστήματα ηλεκτρονικών δεν είναι τίποτα δύσκολο. Εάν βρεις καρφί σε RCA πάλι μπορείς να βάλεις αντάπτορες στο RCA σε καρφί για την κονσόλα αλλά υπάρχουν και έτοιμα καρφί σε καρφί εάν ψάξεις καλά θα βρεις.

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου