Προς το περιεχόμενο

yamaha psr 9000 vs psr s710, s900, korg pa500


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα χρονια πολλα.Ηθελα να ρωτησω αναμεσα στο yamaha psr9000, yamaha psr s 710 και s900 ποιο ειναι πιο καλο τισ ομοιοτητες και τις διαφορες τους.Αναμεσα σαυτα  ποιο να αγορασω?

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα 2 πιό καινούρια έχουν καλύτερους ήχους από το εργοστάσιο αλλά το 9000 έχει και σαμπλερ και είναι και συνθεσάιζερ. Με κλειστά μάτια θα έπαιρνα το 9000 παρόλο που είναι του 2000. Εξαρτάται τί ζητάς από το όργανο, αν θές να φτιάχνεις τους δικούς σου ήχους και να έχεις πρόσβαση σε απεριόριστους ήχους, τότε το 9000 είναι μονόδρομος. Αν θές έτοιμους όσο το δυνατόν ψηλότερης ποιότητας ήχους και δεν σε νοιάζει να φτιάξεις δικούς σου, τα πιό καινούρια θα σε καλύψουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα χρονια πολλα θελω να ρωτησω αναμεσα στο yamaha psr9000 kai korg pa500 ποιο ειναι καλυτερο ομοιοτητεσ και διαφορεσ για να αγορασω  ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχει νόημα να ανοίγεις πολλαπλά thread για σύγκριση arranger yamaha, korg κτλ μπορείς να βρεις αναλυτικά πληροφορίες διαβάζοντας το manual του καθενός είναι πολύ αναλυτικά και κατατοπιστικά.

 

Επίσης υπάρχουν reviews στο youtube που μπορείς να ακούσεις τον ήχο του καθενός και τις δυνατότητες. Ακόμη καλύτερα να επισκεφτείς ένα τοπικό αντιπρόσωπο να δοκιμάσεις και να δεις από κοντά.

 

Απέφευγε τα πολύ παλιά arranger μεγαλύτερα 7ετίας πχ, στο άλλο ποστ που αναφέρεις για το Yamaha 9000 είναι πολύ παλιό μοντέλο του 2000 επίσης δεν βρίσκεις ανταλλακτικά σε παγίδες όπως GEM ή παλιά Korg pa80, i30 κτλ εάν σου σπάσει κάτι (που κατά 90% κάτι θα σπάσει μετά από τόσα χρόνια χρήσης δεν θα βρίσεκις ανταλλακτικά).

 

Καλύτερα δημιούργησε ένα post με το τι ακριβώς χρειάζεσαι από arranger τι στυλ θέλεις να καλύψεις εάν το θες επαγγελματικά για μαγαζί ή για το σπίτι και σε τι επίπεδο βρίσκεσαι παικτικά.

 

Το Korg pa2 πχ είναι μια πολύ καλή επιλογή σε μεταχειρισμένο που θα σε καλύψει και σε mainstream πρόγραμμα και σε λαικό ελληνικό αλλά θα χρειαστείς επέκταση RAM 256 και ένα έτοιμο σετ όπως το usb musicorama.set. Επίσης άλλες πολύ καλές επιλογές Korg pa600&pa900 πιο καινούργια.

 

Ξεκαθάρισε budget & ρεπερτόριο που θες να δουλέψεις για να πάρεις και χρήσιμες απαντήσεις, το "καλύτερο" είναι σχετικό με το τι χρειάζεσαι σε σχέση με τα λεφτά που μπορείς να δώσεις.

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου