Προς το περιεχόμενο

guitar modification


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σορρυ αν δημιουργω θεμα που υπαρχει ηδη αλλα ξεκινησα εδω και μερες να ψαχνω και πελαγωσα! οποτε κανω ερωτηση αν το εχει δοκιμασει καποιος να μου πει εντυπωσεις η αν εχει καποιος εμπεριστατωμενη αποψη να μου πει... θελω να παιξω sludge post. Εχω μια φθηνη κιθαρα των 200 ε ibanez παιζω σε ενα laney ενισχυτη λαμπατο και χρησιμοποιω και το double muff μου. Αυτο που σκεφτομαι για μια φθηνη αναβαθμιση στο ολο πραγμα ειναι να προσθεσω εναν διπλο active μαγνητη μονο στο neck και να αφαιρεσω τον διπλο και τον μονο που υπαρχουν...αυτο το σκεφτομαι για να πετυχω ογκο και βρωμια αλλα και καθαρα σημεια που θα ειναι descent.

 

αν υπαρχει ηδη ως θεμα ας με παραπεμψει καποιος παλιοτερος

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η κιθάρα δηλαδή έχει εναν διπλό στο bridge και εναν μονό στο Neck?

 

ΕDIT: Μάλλον αναφέρεσαι σε Ibanez Gio κιθάρα (διπλός-μονός-διπλός).

 

Θα απέφευγα τους active γιατί δεν είναι φτηνή λύση και δεν έχουν αυτού του είδους τη βρώμα που θες. Αντιθέτως θα πήγαινα σε seymour duncan. Μπες στο site και δες τους διπλούς που έχουν.

 

Επίσης αντί να αλλάξεις τον neck, άλλαξε τον bridge πρώτα. Για το είδος μουσικής που παίζεις

νομίζω δε θα κάνεις λάθος αν επιλέξεις τον JB(Bridge) και 59(Neck). Επίσης τσέκαρε τις αγγελίες για μεταχειρισμένους μαγνήτες. Οτιδήποτε επώνυμο (di marzio,duncan, bareknuckle) σε passive νομίζω θα σου κάνει.

 

Πρόσεχε να δεις τι μαγνήτες φοράει η κιθάρα σου αν είναι F-spaced (αν η κιθάρα έχει τρέμολο) ή όχι (αν δεν έχει). Αυτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμπεριστατωμένη άποψη στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα, εννοείς, πώς δηλαδή θα ακούγεται ο active neck μόνος του; Ίσως κάποιοι άλλοι φίλοι θα μπορούν να σου πουν καλύτερα, το μόνο που θα πω είναι ό,τι εφόσον δεν μπλέκεις active & passive μαγνήτες στην ίδια κιθάρα, ό,τι θέλεις κάνεις. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, θα χάσεις εντελώς την ευελιξία της με έναν μόνο μαγνήτη και εφόσον μόνο μια κιθάρα έχεις (αν κατάλαβα καλά)... think twice.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ προτείνω να χτυπήσεις μια LP από τα μεταχειρισμένα μέχρι 150 ευρώ και να τελειώνεις. Φίλος κιθαρίστας γνωστός στη Θεσσαλονίκη παίζει κάθε βδομάδα στο μαγαζί με μια Harley benton LP που έχει 160 ευρώ καινούρια  (αυτή με τους Wilkinson μαγνήτες) και έχει ενθουσιαστεί! Τη συγκεκριμένη που σου λέω την είχα δει στις αγγελίες στα 130, αν σε ενδιαφέρει χτύπα την! Εναλλακτικά κοίτα και καμιά Epiphone SG, τις δίνουν αρκετά φθηνά. Ο λόγος που σου προτείνω κιθάρα ειναι γιατί η διαφορά από το να πάρεις σετ μαγνητών είναι πολύ μικρή +το ότι θα πληρώσεις και μάστορα για να στους βάλει και επίσης θα κρατήσεις και την Ιμπανεζ σου για να παίζεις και τίποτα άλλο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εκτορα ρωτουσα για τον ηχο αποψη, ναι...η αληθεια εινα οτι μου δενει τα χερια μια τετοια μετατροπη εχοντας μια κιθαρα...απο την αλλη μιλωντας με κατι φιλους μου προτειναν καλυτερα να κινηθω σε ενα διπλο passive μαγνητη δε χρειαζομαι και τοσα γκαζια (απ οτι μου ειπαν) ας τον φορεσω στο bridge και στην τελικη αν τοσο πολυ καιγομαι να το δοκιμασω και στο neck...mike g οντως η κιθαρα ειναι gio..μαντη g θα σε ελεγα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου