Προς το περιεχόμενο

BLUES WIRE - NOS


ez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Guru

BLUES WIRE – NOS

(Αντι δελτιο τυπου, λιγα λογια από τη μπαντα)

Ο δισκος αυτος εγινε για 3-κυριως- λογους.

Ο πρωτος, ως υπενθυμιση. Για κεινους που ενδιαφερονται,  πως το γκρουπ υπαρχει και είναι ενεργο-αλλωστε, ποτε δεν σταματησε από τη γεννηση του. Για εμας παλι, πως η φλογα των μπλουζ  δεν παυει ποτε να αναζωπυρωνεται, καθοτι το υλικο που παρουσιαζεται εστιαζει κατά κυριο λογο σε παραδοσιακους ηχους και κλασσικες φορμες.

Ο δευτερος, γιατι μεσα από αυτά τα κομματια,  αποδιδεται με τον καλυτερο δυνατο τροπο ο ηχος και η αισθητικη –η τουλαχιστον ένα σεβαστο τους μερος  - της μουσικης μας των τελευταιων χρονων  που παιζουμε τριο, συν το γεγονος πως η συγκεκριμμενη περιοδος δεν εχει ποτε καταγραφει. Οι ωμες αυτές ηχογραφησεις  σε πραγματικες  συνθηκες προβας, απαλλαγμενες από κάθε ειδους τεχνολογικα φτιασιδωματα, διορθωσεις και επανεγγραφες, είναι ο,τι κοντυτερο μπορει να βιωσει καποιος από την αληθεια μας- μετα από μια ζωντανη εμφανιση.

Ο τριτος και βασικοτερος λογος, είναι η αναγκη να μοιραστουμε αυτό που αγαπαμε…εκεινα που μας πονανε, οσα μας κανουν να χορευουμε και να τραγουδαμε, οποια μας ταξιδευουν σε σκεψεις, προβληματισμους και αναζητησεις, ο,τι εντελει μας ωθει να ακουμπησουμε τα χερια μας πανω σε μουσικα οργανα.

Παιζουμε πολλα χρονια για να βαυκαλιζομαστε με ματαιοδοξιες του τυπου: «ηχογραφησαμε ένα σημαντικο αλμπουμ» η «γραψαμε τραγουδια που θα επηρεασουν», ομως, αγαπαμε αυτό που κανουμε, κι οσο μικρο η ασημαντο να φανταζει μεσα στον απιθανο και πολυδιαστατο κοσμο που ζουμε, ειμαστε περηφανοι για τη φωνη μας.

 

https://blueswireband.bandcamp.com/

a1688298838_10.thumb.jpg.abef9ba1b350729304eed6067ad5d74d.jpg

  • Like 2

The music you listen to, becomes the soundtrack of your life

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΤΕΛΕΙΑ!

 

Το φετινό live στην Ιερισσό ήταν ΕΜΠΕΙΡΙΑ για πολλούς από μας εδώ.

 

Το τριο βγάζει πολλή ενέργεια και αγάπη. Είναι κάτι αυθεντικά αληθινό.

 

 

''It's dark and we're wearing sunglasses''

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρόλαβα και άκουσα τα δυο πρώτα κομμάτια από τη στιγμή που το πόσταρες Ηλία και μου άρεσε πάρα πολύ. Εννοείται ότι πρόκειται να αγοράσω το digital download τουλάχιστον. Λυπάμαι που δεν μπορώ να έρθω να σας δω από κοντά απόψε.

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α ρε Ηλία,

 

30 χρόνια πριν, σας πρωτοάκουσα στο μύλο στη Θεσσαλονίκη, έχοντας πάρει με χίλια ζόρια έξοδο ως φαντάρος (άσε που μέχρι να αρχίσετε, έπρεπε να ξαναμπώ τρέχοντας στο στρατόπεδο).

 

Από τότε παραμένω θαυμαστής όχι μόνο της δουλειάς σας, αλλά κυρίως της διαχρονικότητας, της πίστης και της αγάπης που δείνετε στα blues.

 

Να είστε καλά να μας μαγεύτε

Hot Dog .......................

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Το νεο αλμπουμ των BLUES WIRE - NOS ειναι πλεον διαθεσιμο για οποιον επιθυμει. Για παραγγελιες μεσω internet (σε ολες τις μορφες - cd, digital download, 10" vinyl) και ταχυδρομικη αποστολη - αλλα και για να ακουσετε ολοκληρο το αλμπουμ σε streaming - επικοινωνειτε στη διευθυνση: https://blueswireband.bandcamp.com/ Για αγορα απο δισκοπωλειο, στη Θεσσαλονικη την κεντρικη διαθεση εχει αναλαβει ο Λωτος (Διεύθυνση: Σκρα 7-9, Θεσσαλονίκη 546 22 - Τηλέφωνο: 231 026 0776 ) Lotus Record Shop Στην Αθηνα, κεντρικη διαθεση θα ανακοινωθει μεσα στην επομενη εβδομαδα. Ευχαριστουμε.

The music you listen to, becomes the soundtrack of your life

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου