Προς το περιεχόμενο

Τυρέας, Καλιαμπέτσος, Balak - Toes In Rows @ Mermaid


pipityri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Guru

Καλό μήνα, συνάδελφοι!

Μόλις επέστρεψα από Κρήτη, μετά από έναν μήνα γεμάτο φανταστικό φαγητό, αρκετό ποτό και πολλή μουσική. Είχα επίσης την χαρά να γνωρίσω και από κοντά τον gkourmoul1-Γιώργο, σ΄ευχαριστώ για την φιλοξενία, το jam και την ξενάγηση στο ωραίο σου gear. Μ΄έβαλες σε σκέψεις με κείνη την PRS.

Ανάμεσα στα πολλά και διάφορα που έπαιξα, κάναμε κι ένα live στο Mermaid Cafe ( ναι, το...Come on down to the Mermaid Cafe/and I will buy you a bottle of wine...Mermaid Cafe) με τους εξαιρετικούς Βασίλη Καλιαμπέτσο-πολυοργανίστας που εδώ έπαιξε μπάσο-και Ori Balak, τύμπανα. Έγραψα κάποια κομματάκια ειδικά για την περίσταση, παίξαμε Meeting Of The Spirits(Mahavishnu) και Spiritual(Coltrane), αλλά και αυτά ήταν απλά αφορμή για το βασικό ζητούμενο, που ήταν ο αυτοσχεδιασμός.

Το Toes In Rows είναι ένα από τα τεμάχια που έγραψα. Πρόκειται για ένα απολύτως διατονικό θεματάκι σε C Major. Παίζεται δύο φορές, την πρώτη οδηγεί σε ένα ανοιχτό μέρος σε E Phrygian, τη δεύτερη σε ένα επίσης ανοιχτό μέρος σε C Lydian. Αυτή είναι η φόρμα του, και πάει λέγοντας.

Η βιντεοσκόπηση είναι casual, ο ήχος οκ, αλλά καθώς είχα αρκετό καιρό να παίξω live κάτι που πραγματικά να γουστάρω, είπα να το μοιραστώ. Θα ανεβάσω και καναδυό ακόμα.

 

  • Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την Ελένη δεν βλέπω από κάτω και ανησυχώ.

Περνάνε και κάτι κορίτσα  απ' έξω ......

 

Πολύ ωραίοι.

Επεξεργασμένο από fusiongtr
  • Ευχαριστώ 1

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Ευχαριστώ, φίλοι μου. 

@fusiongtr Στράτο,  το κορίτσι με την κάμερα που φαίνεται στην αρχή,  είναι η Χαρά. Αν την ακολουθήσεις όπως πάει να κάτσει,  θα δεις και την μαμά της. 

@dimsonic Meeting Of The Spirits δεν Θ'ακούσετε . Ήταν μια ωραία εκτέλεση,αστεία αστεία η πρώτη φορά που το παίζω live,ο δε Ori το έσκισε -ειχε δουλέψει με τον Cobham στην Ινδία στα τέλη του 70. Εντούτοις,  δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με κάποια δικά μου ρυθμικά λάθη.  Την επομενη φορά. 

@shelter Αναφέρεσαι στο Sliding Beat Project που ξεκινήσαμε με τον Jonathan Colombo.  Κάναμε ένα live ως τρίο με την φανταστική Λουκία Αλευρά στη φωνή.  Πριν από αυτό, και υποθέτω πως αυτό εννοείς,  ανεβήκαμε στο βουνό,  στήσαμε, παίξαμε και γυρίσαμε ένα κλιπάκι. Μοντάρεται αυτή τη στιγμή στην Μαδρίτη,  λογικά θα ανέβει στο τέλος του μήνα. 

@Jazzjoker Είχε και Blues Wire,  αν και δεν μπόρεσα να πάω.  Θα  τους, και σας,δω όμως σύντομα στη γειτονιά μου.  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για το meeting ακόμα και η ιδια η αποπειρα θελει....αρτιδια

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 hours ago, pipityri said:

 

Στράτο,  το κορίτσι με την κάμερα που φαίνεται στην αρχή,  είναι η Χαρά. Αν την ακολουθήσεις όπως πάει να κάτσει,  θα δεις και την μαμά της. 

 

 

Ωωωωω, ναι, ευχαριστώ.

Να τις χαίρεσαι και τις δύο.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολϋ ωραϊο.Με πήγε πϊσω στο sixteen century greensleeves των Raimbow live αλλα και McLaughlin.Ολα αυτα και άλλα ωραία ακούω.Και είσαι και διακοπές. με φίλους....τι άλλο?Νά σαι καλά.

Επεξεργασμένο από loucas
  • Ευχαριστώ 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Yannis Methenitis changed the title to Τυρέας, Καλιαμπέτσος, Balak - Toes In Rows @ Mermaid

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου