Προς το περιεχόμενο

Πήρα αυτά : Sony Wireless Noise Canceling Stereo Headset WH-1000XM3


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήρα τα παραπάνω ακουστικά, βασικά έκανα αίτηση στον εργοδότη να μου τα προμηθεύσει. Ο σκοπός τους, τι άλλο χρήση γραφείου, να μην ακούω κιχ απο την φασαρία του περίγυρου, ούτε βηξίματα, ούτε φταρνίσματα, ούτε ένα κάρο άλλες ενοχλήσεις που εμποδίζουν την συγκέντρωση.

Βασικά είμαι οπτικός τύπος, και ο θόρυβος, και η μουσική ομοίως με ενοχλούν πολύ όταν κάνω έντονη πνευματική εργασία. Οπότε σκέφτομαι να τα βάζω απλως σε canceling mode (ή άντε να ακούγεται ένας απαλός ήχος βροχής) και να μην ακούγεται τπτ απολύτως απο εξωτερικούς θορύβους.

 

Θα ήθελα γνώμμες αν τα έχει κανένας. Μέχρι στιγμής απο την ποιότητα κατασκευής έχω να πω οτι είναι κορυφαία, αίσθηση, κτλ.

 

ΥΓ

στο μεταξύ σαν ακουστικά μουσικής τα σπάνε, αν και δεν τα πήρα εννοείται για διασκέδαση.

Επεξεργασμένο από rgxinap
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Important information

 

Legal Disclaimer :

This product contains a chemical known to the State of California to cause cancer and birth defects or other reproductive harm. For more information go to www.P65warnings.ca.gov

 

 

Καλοριζικα και... το νου σου!

Γιώργος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην ανησυχείς δεν σκοπεύω να πάω σύντομα στην Καλιφόρνια 🙂 Στο μεταξύ το noise cancelling που δοκίμασα απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!! έχει 3 modes : ambient on, ambient off, NC on. 

Χμμμ παίζει σαν ένας active humbucker, όχι όπως λέμε EMG, αλλά σαν πραγματικό Dynamic-Active noise-canceller ... κάτι σαν noise gate, που θα καταλαβαίνε να μην κόβει το καημένο το sustain οταν η ένταση φθίνει παρα μόνο το hum....

 

μια χαρά είναι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Πήρα προ ολίγων μηνών το αντίστοιχο της Bose (QC35 II)  για να τα χρησιμοποιώ στα αεροπλάνα και έχω καταλήξει να τα χρησιμοποιώ συνέχεια, π.χ. για να μην ακούω ομιλίες από το διπλανό δωμάτιο ή το θόρυβο του δρόμου. Ιδια συμπεριφορά έχουν ως προς τον ήχο και το noise cancelling με τα SONY, απλά όταν τα δοκίμασα, τα Bose μου φάνηκαν λίγο πιο άνετα στο κεφάλι και στα αυτιά. (Το ίδιο είδα ότι γράφουν και στα ριβιουζ). 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπαρχει μια κριτικη στο σκρουτζ που βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστη αλλα θα το εψαχνα περαιτερω,
και λεει :

"Υπαρχει γνωστο προβλημα οπου οταν ειναι ενεργοποιημενο το noise cancelation ακουγεται βουητο απο το αριστερο συνηθως ηχειο μετα απο καποια ωρα φανταζομαι οταν ζεσταθουν. Πρεπει να μεινουν καποιες ωρες κλειστα για να κρυωσουν και να φτιαξει για λιγο.

Διστυχως το ανακαλυψα κατοπιν εορτης.
Δυο εβδομαδων αγορα και ξεκιναω αμμεσα διαδικασια αντικαταστασης ή επιστροφης.

Μεγαλη απογοητευση."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου