Προς το περιεχόμενο

Firewire σε usb καλώδιο


blind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας , ηθελα να ρωτησω επειδη εχω μια καρτα ηχου που συνδεεται με firewire, αλλα ο καινουριος μου υπολογιστης δεν υποστηριζει την εν λογω συνδεση ( εχω και καρτα firewire αλλα δεν εχει καν θεση στη μητρικη ) . Εχει χρησιμοποιησει κανεις σας καποιο converter ειτε καλωδιο ή adaptor? Φοβαμαι μηπως το ολο εγχειρημα χανει απο delay

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε νοιώθω, πριν ένα χρόνο πέρασα τα ίδια ψάχνοντας να βρω λύση, όπου έψαξα έβρισκα προβλήματα με την λύση της μετατροπής, στο τέλος αγόρασα καινούρια κάρτα ήχου και ηρέμησα, κάτι που εάν είχα κάνει από την αρχή θα μου είχε κοστίσει πολύ λιγότερο σε χρόνο και κόστος.

Δεν είναι μόνο το εάν δουλεύει ο μετατροπέας, για κάποιες εφαρμογές βίντεο μπορεί να δουλεύει και να μην δουλεύει σε ήχο.

Επίσης στα windows 10 είναι ρουλέτα το τι θα σου κάτσει με τους drivers του firewire.

Όλα τα παραπάνω είναι ότι ίσχυε πριν ένα χρόνο, μπορεί να υπάρχει σήμερα κάτι αλλά το firewire νομίζω πάει σε κατάργηση οπότε το βρίσκω δύσκολο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου