Προς το περιεχόμενο

Νέα εποχή για το Noiz


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Administrator

Πραγματικά, δεν ξέρω πως ν' αρχίσω να σας πω πως το Noiz άλλαξε χέρια.

Αλλά να... το είπα.

Στο εξής θα είμαι κι εγώ φιλοξενούμενος εδώ.

Το Noiz μετά από 24 χρόνια πήγε σε νέα στέγη, με νέους και ορεξάτους ανθρώπους, που έχουν σκοπό να το συνεχίσουν στην ίδια βάση και να το αναπτύξουν με φρέσκιες ιδέες. Η λεζάντα στο footer ήδη άλλαξε.

 

Δεν μπορεί να φανταστεί κανείς το πόσο πολύ με έχει βοηθήσει αυτή η συνήθειά του να γράφω καθημερινά στο forum. 

Διότι υπάρχει η αίσθηση ότι διαβάζει κόσμος. Ο οποίος απαντάει.

Όταν γράφω κάτι απόλυτο και αυθαίρετο θα φάω κράξιμο, διαφορετικά για να μην το φάω, θα πρέπει να το τεκμηριώσω και όλη αυτή η τριβή είκοσι χρόνια τώρα, μου έχει κάνει πολύ καλό.

 

Στις συζητήσεις έξω δεν χρειάζεται πολλές φορές να τεκμηριώσει κανείς κάτι γιατί συνήθως η κουβέντα δεν καταλήγει πουθενά και υπάρχουν αποσπάσεις. Δεν πειράζει... θα ρουφήξεις και το φραπέ, θα πιεις και μία μπύρα, θα αλλάξει κάπως η ατμόσφαιρα, θα πει κάποιος άλλος μία μαλακία. Δεν χρειάζεται να καταλήξει κάπου και συνήθως έτσι κι αλλιώς εκεί νικάει αυτός που φωνάζει περισσότερο.

 

Στο forum όμως τα γραπτά μένουν και όσο και να "φωνάζει" κάποιος, ο επισκέπτης που θα διαβάσει τα κείμενα στο τέλος μπορεί να κρίνει ποια είναι η τεκμηριωμένη άποψη και ας είναι μια μέσα σε 25 post. Θεωρώ ότι είναι μία τεράστια προσωπική μου εξέλιξη και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στον τρόπο που σκέφτομαι και που αντιμετωπίζω τους ανθρώπους.

 

Έξω συναντώ ανθρώπους που μεγαλώσαμε μαζί και πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο ή στο στρατό. Αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε κοινές ιδέες, κοινά ιδανικά. Περνάμε ωραία γιατί γελάμε και τελευταία γιατί θυμόμαστε. Δεν κάνει την εξέλιξη μιας κουβέντας πιο ωφέλιμη και παραγωγική, ούτε βοηθάει και τους δυο συζητητές, διότι δεν ξεκινά από την ίδια βάση και με κοινό τρόπο διεξαγωγής για τεκμηριωμένες κουβέντες.

Και τότε σκέφτομαι πως μέσα στο φόρουμ έχω κάνει φίλους κι ας είμαστε χιλιόμετρα μακριά κι ας μην έχουμε συναντηθεί ποτέ ή έστω μία και δυο φορές. Γιατί εδώ, αν και δεν έχουμε κοινή ιδεολογία και πιστεύω, έχουμε κάποια κοινά ενδιαφέροντα κι αξίες και θέλουμε να σεβόμαστε τον συνομιλητή μας, απο τον οποίο περιμένουμε να έχει άποψη. Κι ας είναι διαφορετική.

Αυτή είναι η διαφορά του forum απο τα λοιπά social media όπου μιλούν μεταξύ τους ομοϊδεάτες οδηγώντας σε φανατισμό πολλές φορές αφού επικρατεί μια μοναδική αλήθεια χωρίς σοβαρό αντίλογο. 

 

Τέλος πάντων, θα μπορούσα να μιλάω και να γράφω πολύ πάνω στο θέμα και ήδη έχω ξεπεράσει τα δεδομένα μου για τα ποστ "σεντόνια". 

 

Και όσο παράξενο θα μου είναι αρχικά, ήδη αισθάνομαι απελευθερωμένος και χαλαρός χωρίς τη λάντζα των αγγελιών και την συνολική διαχείριση του server και της σελίδας, για να μπορώ να συζητώ όλα αυτά τα σημαντικά θέματα που απασχολούν έναν κιθαρίστα, home recordist σαν κι εμένα.

 

Σας ευχαριστώ όλους που με κάνατε καλύτερο άνθρωπο.

 

 

ΥΓ Σύντομα θα ακούσετε και από τον νέο διαχειριστή αν και είναι χαμηλών τόνων και μάλλον πιο συνετός και τεχνοκράτης.

  • Like 28
  • Συμφωνώ 1

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Χαιρετώ τη κοινότητα!

 

Είμαι ο Alex, είμαι 39 και ο νέος ιδιοκτήτης του Noiz. Ενδεχομένως να με ξέρετε μερικοί από το στούντιό μου (Bigfoot Sound).

 

Κατ' αρχήν δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο γεγονός ότι είναι και για εμένα μια αλλαγή μεγάλη αλλά και κάπως "περίεργη", αφού μπαίνω στο Noiz εδώ και 20 χρόνια (from the days of my youth) και τώρα ήρθε στα χέρια μου.

 

Νιώθω ακόμα λίγο επισκέπτης, και ο λόγος είναι ότι το Noiz είναι "παιδί" του Γιάννη. Το ξεκίνησε το 1999 και ξέρω ότι το έχει πονέσει και έχει βάλει άπειρες ώρες και ενέργεια σε όλες τις φάσεις που έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια. Η συμβολή του θα μείνει και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να είναι μέλος της κοινότητας. Και φυσικά θα τον ενοχλώ συχνά πυκνά τώρα στην αρχή μιας κα το ξέρει inside out!

 

Εύχομαι στον Γιάννη καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει (αν και προβλέπω να παίρνει τα βουνά με παρέα τη κιθάρα του).

 

Από μεριάς μου θα για τώρα πω ότι κύριο μέλημα μου είναι η ανάπτυξη του Noiz σε βάθος χρόνου. Δεν μου αρέσει να ανακοινώνω τίποτα πριν έχω κάτι "solid" στα χέρια μου, αλλά σίγουρα θα είμαστε busy εγώ και μια υπόλοιπη ομάδα από developers.

 

Στόχος είναι να κρατήσω τις αξίες της κοινότητας και του όλου εγχειρήματος, αλλά να περάσει το site σε μια νέα φάση όπου θα δημιουργηθούν νέες δυνατότητες.

 

Ευχαριστώ τον Γιάννη για όλα, αλλά ευχαριστώ και εσάς τους ίδιους (την κοινότητα) αφού ξέρω ότι είστε δομικό στοιχείο του Noiz.

 

Θα τα λέμε εδώ μέσα.

 

Alex

  • Like 23
  • Ευχαριστώ 1

https://www.bigfootsound.com | Studio Ηχογραφήσεων | Metal, Rock, Jazz, Acoustic, Electronic

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου