Moderator harilatron Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου Πάμε κατευθείαν για ΜΠΕΝ ΧΟΥΡ με soundtrack ρεψίματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 26 λεπτά πριν, marathon είπε Διαβάστε από την αρχή….θέλει να μοντάρει τελικό 2 ώρες!!!…ποιό κινητό? Φυσικά μπορεί να το κάνει με οποιοδήποτε μηχάνημα, εαν έχει πολύ χρόνο. Οι πληροφορίες μου λένε ότι θα έχει πολύ χρόνο γιατί θα πάει στη μπουζού….γιατί δεν πλέρωνε τους μουσικούς!! Επαέ θα ήθελα να είπω πως ως άλλο Κοκλόνι διαψεύδω κατηγορηματικά πως αφήνω απλέρωτους τους μουζίκους των Παράγκας και πως θα χρησιμοποιήσω το κεραυνό του Δία σε όσους τολμουν να σπέρνουν ψευδείς ειδήσεις. Επί του θέματος.......... 1. Είμαι άσχετος σε τεχνικά θέματα υπολογιστών και δεν επιθυμώ να εμπλακώ σε κατασκευές με κολλητήρια κλπ. Θέλω να αγοράσω κάτι και να μάθω να το δουλεύω ερασιτεχνικά, δεν πάμε να πάρουμε όσκαρ, τα όσκαρ θα μας έρθουν μόνα τους. 2. Η δίωρη διάρκεια ήταν τρόπος του λέγειν για να καταλάβω τι εννοούσαν κάποιοι άλλοι που διάβαζα σε σχέση με τα σπεκ ενός μηχανήματος. Το πράμα έχει ως εξής, ημπορεί να φτιάξω ένα οβινδεάκι 5-10 λεπτά, μα φλερτάρω και με ταινιάκι μισής ώρας και βλέπουμε, αλλά ο γεροΜΑΡΑΘΩΝας έχει αντιρρήσεις και για το δεκάλεπτο 3. Μια καμερούλα προιστορική έχω, κάτι ολίγον από φωτογραφική που γυρνάει κάκιστα οβίνδεα και μια τύπου gopro που επίσης είναι χαμηλού επιπέδου. 4. Ως νέος Σκούμπρικ δεν ψάχνω 4Κ, ποιότητα γουτούμπε 5. Είναι δημιουργική απασχόληση και κέφι, συμπληρωματικό του βουνού, της μουσικής και των βιβλίων μια και διευκολύνομαι να χαλάσω 1,5 μαξ 2 χινάρια, αρκεί να μπορώ να κάνω αυτά που περιγράφω κι ας καθυστερώ Και τώρα με συγχωρείτε, αλλά η Λουντμίλα και η Σβετλάνα νοιώθουν ζεστές και πάω να συνεχίσω τη σκηνή της ταινίας που αφήσαμε στη μέση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Ως νέος Σκούμπρικ δεν ψάχνω 4Κ, ποιότητα γουτούμπε φτιάχτη 4Κ σε κάδρο 4 προς 3 γίνεται. O Influencer Των Συνθεσάιζερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Επαέ θα ήθελα να είπω πως ως άλλο Κοκλόνι διαψεύδω κατηγορηματικά πως αφήνω απλέρωτους τους μουζίκους των Παράγκας και πως θα χρησιμοποιήσω το κεραυνό του Δία σε όσους τολμουν να σπέρνουν ψευδείς ειδήσεις. Βέβαια, παραθέτω εικόνα μου μετά το τελευταίο σέσιον. 1 2 Sir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 3 ώρες πριν, marathon είπε Διαβάστε από την αρχή….θέλει να μοντάρει τελικό 2 ώρες!!!…ποιό κινητό? Φυσικά μπορεί να το κάνει με οποιοδήποτε μηχάνημα, εαν έχει πολύ χρόνο. Αγαπητέ φίλε, ένα MKV 1080p στα 2199 kbps διάρκειας μιας ώρας είναι περίπου 1 GB, η ποιότητά του είναι εξαιρετική για οποιοδήποτε μέσο. Αν δεν μπλέξεις με ασυμπίεστο βίντεο ένα μέτριο κινητό διετίας το ξεπετάει σε πολύ λίγο χρόνο, μιλάμε για μοντάζ και λίγο color. Δε λέω να το κάνει σε κινητό αλλά ένα οποιοδήποτε pc με 8-16 ραμ, έναν σύγχρονο επεξεργαστή (200+ ευρώ) και μια κάρτα γραφικών (350 ευρώ μαξ) κάνει πράγματα που πριν 15 χρόνια δεν είχαν στα καλύτερα στούντιο. Δεν είναι τραγικά τα πράγματα, αν κάποιος θέλει να μάθει να κάνει τη δουλειά του σωστά και διαβάσει λίγο μπορεί να κάνει ότι θέλει σήμερα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου Guru Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου Ότι βίντεο κάνω τα φτιάχνω κι εγώ στο Davinci Resolve. Συνήθως στο δικό μου PC, 5-6 κατοστάρικα από το Plaisio κόστισε πριν ένα χρόνο (εκτός οθόνης που είχα, μια απλή γύρω στα 150-200 ευρώ είναι). SS δίσκος βέβαια. Δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Μερικές φορές χρησιμοποιώ το PC του ανηψιού μου που κόστισε γύρω στα 6 χιλιάρικα, 3060i+ κάρτα γραφικών,49ρα κυρτή οθόνη κτλ.. η βασική διαφορά είναι ότι κάνει export τα βίντεο σε δευτερόλεπτα αντί για μερικά λεπτά. Ακόμη και με ένα παλιό λάπτοπ Dell κάνω βίντεο, αλλά εκεί το θέμα είναι στο audio όχι στο βίντεο, πρέπει να το ξαναστήσω γιατί υπάρχει κάποιο μικρό lag μερικές φορές. Αν δεν είσαι επαγγελματίας μια χαρά γίνεται η δουλειά και με φτηνό μηχάνημα. Πχ μερικά βίντεος που έχω κάνει για φίλους η για μένα και στο λάπτοπ, μια χαρά σηκώνει και effects, μοντάζ κτλ.. Έχω και άλλα στο κανάλι μου με πολλά παράθυρα και λοιπά.. 3 YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 6 ώρες πριν, Alter είπε Ότι βίντεο κάνω τα φτιάχνω κι εγώ στο Davinci Resolve. Συνήθως στο δικό μου PC, 5-6 κατοστάρικα από το Plaisio κόστισε πριν ένα χρόνο (εκτός οθόνης που είχα, μια απλή γύρω στα 150-200 ευρώ είναι). SS δίσκος βέβαια. Δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Μερικές φορές χρησιμοποιώ το PC του ανηψιού μου που κόστισε γύρω στα 6 χιλιάρικα, 3060i+ κάρτα γραφικών,49ρα κυρτή οθόνη κτλ.. η βασική διαφορά είναι ότι κάνει export τα βίντεο σε δευτερόλεπτα αντί για μερικά λεπτά. Ακόμη και με ένα παλιό λάπτοπ Dell κάνω βίντεο, αλλά εκεί το θέμα είναι στο audio όχι στο βίντεο, πρέπει να το ξαναστήσω γιατί υπάρχει κάποιο μικρό lag μερικές φορές. Αν δεν είσαι επαγγελματίας μια χαρά γίνεται η δουλειά και με φτηνό μηχάνημα. Πχ μερικά βίντεος που έχω κάνει για φίλους η για μένα και στο λάπτοπ, μια χαρά σηκώνει και effects, μοντάζ κτλ.. Έχω και άλλα στο κανάλι μου με πολλά παράθυρα και λοιπά.. Ωραία videos. Το τελευταίο στο half note μου άρεσε πιο πολύ, αν σκεφτείς (στις δυσκολίες) και τον χαμηλό φωτισμό του μαγαζιού (αν και έχω να πάω εκεί 25 χρόνια) και το multi angle μου άρεσε.....και το πάιξιμο...και όλα.....και ωραίος ήχος. Μπράβο. Απόδειξη , αν έχεις μεράκι και αισθητική , όλα γίνονται και χωρίς hi end μηχανήματα. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Ασυμπίεστο βίντεο ούτε σε ταινίες του NETFLIX δεν χρησιμοποιούν που λέει ο λόγος Τα εφέ, οι μεταβάσεις, τα φίλτρα και τέτοια είναι το ζόρι στο ερασιτεχνικό επίπεδο για ένα μέσο μηχάνημα που και πάλι αν είσαι λίγο δημιουργικός τα ξεπερνάς. Το θέμα είναι αν έχει να πει κάτι το ίδιο το βίντεο και το κομμάτι. Με ενα απλό μηχάνημα και λίγο skill και ενδιαφέρον περιεχόμενο θα βγάλεις ένα ποιοτικά τουλάχιστο αποδεκτό αποτέλεσμα. Εξάλλου ο op έχει ξεκαθαρίσει τις ανάγκες του και δεν νομίζω να έχει να δώσει πάνω από 5000 ευρώ συμπεριλαμβανομένης της οθόνης και άλλων παρελκόμενων για να φτιάχνει ταινίες. Ούτε εγω χρειάζομαι μόνιτορ 1500 ευρώ το ένα, ούτε τον χώρο δεν έχω να τα εκμεταλλευτώ για μα φτιάξω τέλειες μουσικές παραγωγές και κυρίως τις γνώσεις. Άτιμη γνώση πόσο χρόνο, κόπο και χρήμα θέλεις για να την αποκτήσεις Και πόσες κατουρημενες ποδιές πρέπει να φιλήσεις για να την εκμεταλλευτεις και να κονομήσεις. Χαχαχαχαχαχα O Influencer Των Συνθεσάιζερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Θυμάμαι σαν φοιτητής να χρησιμοποιώ Ulead,αργότερα Pinnacle,After Effects και εδώ και αρκετά χρόνια το Sony Vegas. Έχω δοκιμάσει και το DaVinci. Το συμπέρασμά μου είναι ότι με ένα tower του "χιλιάρικου" μπορεί ο νηματοθέτης να καλύψει τις ανάγκες του. Εγώ έχω έναν i5-8500 στα 3.00GHz ,32gb Ram,γρήγορο ssd. Το πιο βαρύ πράγμα που κάνω είναι 4k,60 fps,να με κλωνοποιώ(κάποιες φορές μέχρι και 4 φορές) και να ταιριάζω/συγχρονίζω και τα εξωτερικά audio κανάλια, σε ένα τελικό βίντεο. Για να πάρετε μια ιδέα, επισύναψα δύο βίντεο όπου με "αποκεφάλισα" και έριξα πολύ την ποιότητα. Έχει τύχει να κάνω editing και σε πολύ πιο δυνατό pc, η μόνη διαφορά που διαπίστωσα ήταν ο χρόνος του rendering. eda.mp4 cal.mp4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 1 Απριλίου OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου Μου έγινε μια πρόταση για ένα μηχάνημα με τα ακόλουθα συστατικά INTEL CPU Core i7-12700 GIGABYTE MOTHERBOARD B660M DS3H DDR4, 1700, DDR4, MATX G.Skill RAM Aegis DDR4-3200MHz 16GB Τεμάχια 2 VGA ASUS GeForce RTX 3060 GAMING OC V2 12GB GDDR6 Samsung SSD 980 PRO 1TB M.2 NVMe PCIe BEQUIET PSU PURE POWER 11 700W BN295 GOLD+ BEQUIET PURE ROCK 2 CPU COOLER CC-COUGAR Case MX330-X Middle ATX BLACK USB 3.0 Δεν αναφέρομαι επίτηδες σε οικονομικά θέματα, απλά από όσους γνωρίζουν, ας πουν μια γνώμη και αν νομίζουν πως κάπου σηκώνει βελτίωση, ή κάτι είναι προβληματικό, ας μιλήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση