Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου Ατρρου75 πιανο σύνθεση-στίχοι-φωνες Σάμυ Παραγκας κιθάρες-σύνθεση φωνες Μεταλληνός Τύμπανα Παρτέρης μπάσο Νέσττωρ κιθάρες 111 ΣΤΟΥΝΤΙΟ Τακης ΤΕΛΕΚΑΣΤΕΤΡ 013 ΤΑΙΛΩΣ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου Οι στίχοι τι σημαίνουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Nekkon είπε Οι στίχοι τι σημαίνουν; Ποιο παραμύθι μπορείγλυκά ειπωμένοτο ψέμα αλήθεια να πειτον φίλο εχθρόΝα πέσει σαν αστραπήεκεί που κοιμάμαισαν φίδι με γλώσσα διπλήνα συρθώχιλιάδες μάτια βουβά να μου δείχνουν τον δρόμοχρωματιστοί ορισμοί να μου λεν τη ζωήμια μητρική αγκαλιά να μου υπόσχεται χρόνοβαθιά, ζεστήσανδάλια μαύρα γυαλιά κι ότι πρέπει να είναισ΄όσα κομμάτια κι αν πρέπει γλυκά να κοπώσε ένα λόφο ψηλά να χαζεύω τις μεταστάσειςμπορώ, μπορώΕβραίοι, μασώνοι κι άλλα τέρατα μ' αρπάξανε σε ένα κουτί με βάλαν μανούλα μουκι όμορφε γιε Νομίζω υπάρχει κάποια καυλήτερη εκτέλεση MPAXMOYT-TYMPANOMPASA1.mp3 Επεξεργασμένο 18 Μαρτίου από Σαμη Παραγκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου Χωρίς πλάκα τώρα.... Πολύ καλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 20 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Νομίζω υπάρχει κάποια καυλήτερη εκτέλεση Αυτό τον στίχο δεν τον άκουσα. Που τον λέει? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThomasSot Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου Εγω ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω, ο Νεστορας που ειναι στο πονημα?? Ειχατε γραψει ενα σολο και μ αρεσε....δεν το ακουω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, ThomasSot είπε Εγω ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω, ο Νεστορας που ειναι στο πονημα?? Κουβαλούσε τα καλώδια ο φουκαράς μάλλον. Τον έκοψε ο παραγωγός για να μην τον πλερώσει ασούμε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κουβαλούσε τα καλώδια ο φουκαράς μάλλον. Τον έκοψε ο παραγωγός για να μην τον πλερώσει ασούμε. ΤΑΙΛΩΣ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου Το συγκεκριμένο κομμάτι το έχει ανεβάσει και ο ατρεου στο παρελθόν, είναι τραγουδάρα. Πολύ καλή και αυτή η εκτέλεση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε ΤΑΙΛΩΣ Δώσε στον κόσμο Νέστορα που είναι στο σόλο πρώτος τον προσκυνάνε ο Μπλάκμορας ο Βάης κι ο Τσακαλώτος. 1 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση