Προς το περιεχόμενο

Rappahannock River Rag


odis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προχειρο take πανω σε ενα κομματι που μελεταω αυτο το καιρο, το Rappahannock River Rag του τεραστιου Jack Rose (ειπα να φυγω λιγο απο Fahey να παω δυο βηματα παρα περα).
 


Η κιθαρα ειναι μια Ibanez 2846, γιαπωνεζικη απο την εποχη των lawsuits μονο που αντι να αντιγραφει τις Martin (ή τις Gibson) ειναι βασισμενη πανω σε Guild προτυπα. Ξεπατικωμενο headstock, pickguard, bridge κλπ, με τα specs να παραπεμπουν σε Guild D50, αλλα με πλατη σε στυλ Martin D-35. Την τσιμπησα προσφατα ως curio αλλα τελευταια she's grown on me a bit και μαλλον θα παραμεινει. 

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραιοτατα παιξιματα κ διασκευες Οντις οπως παντα!

Κι οπως παντα ωραιο γουστο σε ακουστικες!

Φρεσκος αερας πραγματικα

Επεξεργασμένο από vrasidas27

Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thanks!

 

Η κιθαρα εχει ενδιαφερον, ο ηχος της θυμιζει λιγο D-35; δεν εχει ιδαιτερα pronounced midrange, εν μερει λογω και του rosewood φυσικα, ειναι πιο ισσοροπημενη απ'οτι θα περιμενε κανεις. Οπως και σχεδον ολες οι Γιαπωνεζες της εποχης (ειναι του '75) ειναι ολη laminate, και το καπακι ακομα; αλλα βεβαια υπαρχουν laminates και laminates, ειναι αρκετα responsive, ισως και παραπανω απο μερικες μοντερνες solid top / lam back & sides. Αρχικα ο ηχος της δεν ειμαι ειχε κερδισει πληρως, ηταν ολιγον τι λεπτος σε σχεση με αλλες του σταυλου - αλλα με το που την εβαλα σε open tunings ζωντανεψε, αλλο οργανο λεμε. Mε bronze χορδες μου θυμιζε λιγο τον ηχο του Bachman με την Guild του, εχει μαζευτει λιγο βεβαια με τις monel.

 

Παρτε και κανα δυο φωτο, με την 3-piece (που ειναι βασικα 4-piece αν προσεξετε το μεσαιο wedge) και παρεα με την actual Guild μου. 

 

PXL_20230317_111905077.jpg

PXL_20230317_111925344.jpg

PXL_20230317_112016227.jpg

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου