nicktgr15 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα. Έχω μια εξωτερική κάρτα ήχου edirol UA-4FX της οποίας το analog output στέλνω σε εναν rotel pre amplifier και στη συνέχεια σε εναν rotel 60w stereo. Η εξοδος του τελικού πάει σε δυο μικρά KEF coda 7 ηχεία. Τυχαίνει να έχω στα χέρια μου έναν Arcam delta black box 50 D/A converter οποτε και σκεφτομαι αν θα μπορούσα να τον χρησιμοποιήσω κάπως. Θα ήταν σωστο να τον συνδέσω στο optical out της edirol και μετα στον pre amplifier; Γενικά σήμερα χρησιμεύει σε κάτι ένας τέτοιος D/A converter; Ευχαριστώ! Νικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Γενικά σήμερα χρησιμεύει σε κάτι ένας τέτοιος D/A converter; Γι'αυτό ακριβώς που περιγράφεις, όπως το περιγράφεις. Ουσιαστικά, θα παρακάμψεις τον D/A της Edirol. Είναι ενδιαφέρον να μας πεις τι διαφορά θα ακούσεις στον ήχο :). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nicktgr15 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Οκ λοιπον. Αυριο, μεθαυριο θα κάνω δοκιμη και θα post-αρω τα αποτελεσματα :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nicktgr15 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Το δοκίμασα. Πρώτη αναμφισβήτητη διαφορά η αύξηση της έντασης του ήχου. Περίπου διπλασιάστηκε με τον D/A converter αναμεσα στην edirol και τον προενισχυτή. Δευτερη διαφορά, η ποιότητα του ήχου, που νομίζω οτι βελτιώθηκε με τον D/A converter οπότε και θα τον χρησιμοποιώ απο δω και πέρα. :D Να και μια φωτογραφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση