Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με του Θωμα το μαγαζι!(Λυθηκε)


Joey17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκανα μια παραγγελια την Παρασκευη στο Thomann.de.Ηταν η πρωτη δεν ειχα ξανακανει.Οταν λοιπον μου ζητησαν τα στοιχεια μου εγω τα εδωσα με ελληνικους χαρακτηρες π.χ.Ανδρεας αντι για Andreas που επρεπε κανονικα,με αποτελεσμα να μου στειλουν το e-mail με τον αριθμο της τραπεζας που θα βαλω τα λεφτα αλλα τα στοιχεια μου ηταν...αστα να πανε.Αντι για Ανδρεας ελεγε Ανδρέα`.

.Πηγα στην σελιδα μου στο Thomann εκει που λεει change adress και εβαλα τη διευθυνση με λατινικους χαρακτηρες.Αυτοι ομως δεν το εχουν αλλαξει ακομα.Το προβλημα ειαι οτι φοβαμαι να βαλω τα λεφτα στην τραπεζα,μην τυχων και πανε πουθενα αλλου τα πραγματα.Και οχι τπτ αλλο,550 ευρω παραγγελια.Τι να κανω???HELP!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάρε τη Δευτέρα από 10.30 ώρα Ελλάδος τον Γιώργο Αγγελόπουλο στα:

 

Προσωπικό Tel: 0049-9546-9223-538

 

International Tel: 0049-9546-9223-55

www.myspace.com/michalismusic

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιρνω στο προσωπικο του τηλ. και δεν το σηκωνει.Παιρνω στο international και ενω περιμενω να ακουσω τον Ελληνα ακουω μια να μιλαει Γερμανικα..χεστηκα πανω μου.Guten Morgen της κανω και συνεχιζω στα Αγγλικα.Κουτσα στραβα τα βρηκαμε.Μου ειπε να στειλω e-mail στον Ελληνα με τα στοιχεια μου.Παιρνω και παλι στο προσωπικο,το σηκωνει ενας και μου λεει:Thomann Cyberstore,how can i help you?.Εγω υπεθεσα οτι ειναι ο Ελληνας και αρχιζω τα Ελληνικα.Μου κανει George can not help you today,he'll be here tomorrow.Ok λεω i thought he was there.Thank you very much.Οποτε αυριο ελπιζω να το λυσουμε το προβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου