Προς το περιεχόμενο

Melodyne ... ΑΞΙΖΕΙ να το δείτε!!!


elavd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...όντως είναι καταπληκτικό, και για βασικά πράγματα (όπως να διορθώνεις τα φάλτσα στα σόλα σου!!!) είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Φαντάσου ότι εγώ πρώτα γράφω το μουσικό σύνολο και μετά του κολλάω τις φωνές που προσαρμόζονται στο κλειδί μου...απλά μαγικό

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το χρησιμοποιώ εδώ και μερικές μέρες, κατόπιν παρότρυνσης φιλου που κάνει αρκετά χρόνια αυτη τη δουλειά. Ειναι εύκολο στο χειρισμό του, το μάνουαλ είναι καλογραμμένο και κατανοητό. "Τακτοποίησα" δεόντως :P με αυτό μερικά φωνητικά που τα πήρα και τα χρησιμοποιώ στα ρεμιξ που κάνω.

 

Απο προχθες δοκίμασα μάλιστα και μια διαφορετική μέθοδο, που την προτείνει και στο μανουαλ, να περάσω ολο το τραγουδι στο μελονταιν και να εξάγω με κάποιους χειρισμους που τους αναλυει μέσα στο μανουαλ και με την βοήθεια ενός άλλου plugin, τα φωνητικά ή κάποια συγκεκριμένα οργανα του κομματιού.

 

Νομίζω είναι πολυ καλή αγορά. Αν και λιγο ακριβό στην λιανική, το βρήκα στο μπέι με 68 ευροπουλα :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To είχα ακούσει εδώ και καιρό αλλά δεν το είχα δει σε δράση. Ενδιαφέρον φαίνεται αλλά πολλά από όσα άκουσα (με κακή ποιότητα ήχου απ΄το βιντεάκι, έστω) μου φάνηκαν πολύ artificial.

 

Βέβαια, όταν στο μακρινό μέλλον μας τραγουδάνε τα ρομπότ, οι ιστορικοί τότε θα παρομοιάζουν το πρόγραμμα αυτό με την επανάσταση που έφεραν τα Moog...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω είναι πολυ καλή αγορά. Αν και λιγο ακριβό στην λιανική' date=' το βρήκα στο μπέι με 68 ευροπουλα :)[/quote']

 

Από την στιγμή που κάνει καμιά 300¤, να έχεις το νου σου μην είναι κανά σπασμένο. Στα φορουμ των εταιριών vst, είναι αρκετές αυτές οι περιπτώσεις, ιδίως όσες σχετίζονται με το ebay. Μάλιστα είναι τόσο εκτεταμένο το φαινόμενο, που βγαίνουν και ανακοινώσεις από τους developer και σε άλλα site. Οπότε κατά τη γνώμη μου βρωμά πολύ αυτή η περίπτωση

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@bloody sunday...Δεν παρατήρησα κάποια αλλοίωση στην αρχική πηγή. Τωρα δεν ξέρω όμως τι γίνεται με επεξεργασία φυσικών φωνητικών που υποτίθεται είναι η βασική του λειτουργία.

 

@boukaw7. Eχεις δίκαιο, την πάτησα μια φορά με αγορά προγράμματος απο το μπέι. Στην προκειμένη όμως ο πωλητής εκτός απο το πρόγραμμα και την αποδειξή αγοράς, μου έκανε και μεταφορά το προσωπικό του register στην Celemony που είναι η κατασκευάστρια εταιρία. Πιστεύω είναι ΟΚ. Παρόλα αυτά οντως υπάρχει πρόβλημα στο ιντερνετ με πειρατικό υλικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτι παρόμοιο (αν όχι το ίδιο) δεν κάνει και το roland VariOS? Με την τεχνολογία Variphrase. Την έχει και το V-synth μου και μπορείς να κάνεις τρελά πράματα με το audio editing.

 

Από την άλλη μπορεί να κάνω και λάθος.

 

Αν δεν κάνω λάθος όμως, τα VariOS τα σκοτώνουν πραγματικά στο ebay, και ο λόγος είναι ότι όλοι τα πήραν ως rack synth. Έχει και το ανάλογο software, και κουβαλιέται και on stage.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου