Προς το περιεχόμενο

Σχολή για audio electronics.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις για καμια σχολη με προσανατολισμο στα audio electronics στην Ευρωπη ( προπτυχιακο ή και μεταπτυχιακό επιπεδο) και αν ξερετε περι τινος ακριβως προκειται. Απο μια μικρη ερευνα που εκανα βρηκα κανα δυο αλλα δεν νομιζω να υπαρχουν μονο αυτες .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για electrical engineering (ηλεκτρολόγων μηχανικών) ρωτάς; Δέν νομίζω ότι ολόκληρη σχολή να εξειδικεύεται και να περιορίζεται τόσο. Ίσως ορισμένοι καθηγητές να έχουν έχουν δυνατές ερευνητικές ομάδες (αυτό εννοείς; ) στον τομέα, αλλά προφανώς θα συνυπολογίσεις και άλλους παράγοντες στην επιλογή σου, γιατί το πόσο και πού θα εξειδικευτείς οφείλεται στις δικές σου προσπάθειες περισσότερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι δεν μιλαω για ακριβως για ηλεκτρολογους μηχανικους. Πχ Βρηκα στην Αυστρια ενα μεταπτυχιακό προγραμμα το οποιο ειναι αποκλειστικα για εφαρμογες αναλογικων και ψηφιακων κυκλωματων πανω στον ηχο . Το μεταπτυχιακο ανηκει σε μια τετοια σχολή ηλεκτρολογων.

Μετα καπου πηρε το ματι μου και σχολή στην Αγγλια καθαρά πανω στο αντικειμενο , αλλα δεν ειμαι σιγουρος οσον αφορα τον τιτλο της αν ειναι δηλαδη πανεπιστημιο , Ιεκ ενα πραμα κλπ.

Γιαυτο ρωταω μηπως καποιος ξερει τιποτα σχετικα για με κατατοπησει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου