Προς το περιεχόμενο

Φθηνή εξωτερική κάρτα ήχου για γενική χρήση


melkor169

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προορίζεται για ένα φιλαράκι που ασχολείται με κιθάρες,μπάσο,λίγο μιντι πλήκτρα και που και που φωνή(ηχογράφηση,επεξεργασία κτλπ)

 

Έχουμε καταλήξει σε κάποιες λύσεις όπως

1.ESI U46 SE

2.M-AUDIO MOBILE PRE USB

3.TAPCO BY MACKIE LINK USB

4.EMU 0202 USB

 

Για τις 2 τελευταίες ξέρουμε τι παίζει και οτι ειναι δοκιμασμένες απο αρκετό κόσμο..Για την m-audio επίσης πάνω κάτω..Αυτη που δεν έχω δει πολλά είναι για το μοντέλο της ESI που φαίνεται πολύ φτηνή για τα χαρακτηριστικά της(αρκετές εισοδους και ειδικά  μεγάλο σετ συνοδευτικών).

Την έχει κανένας?Αξίζει τον κόπο διοτι κλείνουμε περισσότερο προς την Tapco(btw κάπου είχε πάρει το αυτί μου οτι βγαίνει και σε FireWire...Στο thomann δεν θυμάμαι όμως να την βρήκα) σε σχέση με τις υπόλοιπες 3

 

Ακούω γνώμες 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η tapco υπάρχει κάμποσο καιρό σε firewire http://www.tapcoworld.com/products/linkfw/index.html αλλά όπως και η usb δεν έχει μιντι, οπότε δεν ξέρω αν θα κάνει στον φίλο σου. O Thomann μέχρι πρόσφατα την είχε, αλλά την έχει η εδώ αντιπροσωπία (eurosound στα εξάρχεια).

 

Για την esi δυστυχώς δεν έχω ιδέα από το τι παίζει...

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ προσώπικά δεν θα προτιμούσα την Μ-audio καθώς περιορίζεται στα 16bit 48KHz (και εγώ στα 16bit/44100 ηχογραφώ αλλά αν χρειαστείς παραπάνω?) . Επίσης δεν θα αγόραζα ξανα ESI οσο καλά Specs και να είχε ακόμα και αν έκανε 60 EURO. Είχα σε PCI την ESI 192M και μαρτύρησα ,το ίδιο έπαθε και ένας φίλος που είχε την 192L . Έβγαζε απίστευτο θόρυβο όταν ηχογραφούσες και στην αναπαραγωγή μπορούσε πού και πού να σου γεμίσει τά outputs με white noise σε μέγιστη στάθμη εξόδου (Αν είχες και δυνατά τα ηχεία σου ....καταλαβαίνεις). Αλλαξα 3 Drivers αλλα τίποτα , και όταν εψαξα μαζι με πολλούς άλλους απελπισμένους στο forum της ESI είδα οτι οι τεχνικοί της εταιρίας postάρανε τη λύση , όταν το κάνει αυτό κλείσε το mixer της κάρτας και ξανάνοιξε το. Έλεος ....  Μακριά απο ESI.

 

Η tapco και η EMU ειναι εξίσου καλές και σίγουρα θα καλύψουν τις ανάγκες σου.

Έγω θα σου πρότεινα την tapco καθώς φαίνεται η καλύτερη λύση και σε αντίθεση με την EMU μπορείς να την δουλέψεις και σε MAC αν το θελήσεις.

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thx παίδες!Και εγώ για εκεί έλεγα έτσι και αλλιώς...

 

Πόσο πάει η Firewire edition?Απότι είδα έχει κάποια έξτρα καλούδια...Αν είναι περνάω απο Eurosound και την παραγγέλνω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά μπορείς να πας και στη eurosound, αλλά αν την πάρεις μέσω μαγαζιού θα σου έρθει φθηνότερη, μιας και η eurosound είναι ο αντιπρόσωπος και την δίνει στη μέγιστη τιμή. Οπότε πας και τους ρωτάς με ποιους συνεργάζονται να σου πουν. Το note 2 audiostore (εκεί στα εξάρχεια, Τζώρτζ 3 Πλ.Κάνιγγος είναι) σίγουρα συνεργάζεται, μιας και είχα πάει παλιότερα για τα tapco s8 που ήθελα και μου είχε κάνει τιμή, πολύ πολύ κοντινή σε αυτή των αλλοδαπών φίλων μας. Άλλο που δεν έκατσε τελικά η δουλειά από χαζομάρα μου....

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου