Προς το περιεχόμενο

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ YAMAHA PSR E403


Dwrieus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,αγορασα προσφατα απο ελληνικο συνοικιακο καταστημα το συγκεκριμενο αρμονιο σε σετ με ακουστικα,βαση,μετασχηματιστη στην τιμη των 350ε.100ε περιπου λιγοτερα απο την τιμη αντιπροσωπειας.

 

Δυστηχως δεν το εψαξα πιο πολυ το θεμα και απο βιασυνη μολις ειδα την τιμη αυτη πηγα και το αγορασα.

 

Ψαχνοντας χτες (πολυ αργα πλεον) στο διαδυκτιο ανακαλυψα οτι στο Γερμανικο ΤΗΟΜΑΝΝ  πωλειτε ακριβως το ιδιο σετ στην τιμη των 300ε με δωρεαν τα εξοδα αποστολης.Και με 3 χρονια εγγυηση!!!Δυστηχως δεν το γνωριζα το συγκεκριμενο μαγαζι,διοτι δεν εχω προσβαση στο διαδυκτιο,ετσι σπανια μπαινω σε αυτο.

 

Το Ελληνικο καταστημα μου ειπε οταν τον ρωτησα για εγγυηση κτλ οτι εχει 2 χρονια και ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!! εγγυηση,γιαυτο μου ειπε το εχει και φθηνοτερα,και αν τυχον παθει κατι με την αποδειξη αγορας η οποια ειναι η εγγυηση του προιοντος,θα το στειλουμε στην Γερμανια (ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ) ,και στην επιστροφη με δικα τους (δωρεαν).Κατι που χτες ανακαλυψα οτι κανει το ΤΗΟΜΑΝΝ.

 

Χτες που βρηκα στο internet το συγκεκριμενο μαγαζι (ΤΗΟΜΑΝΝ) και ειδα την τιμη παρατηρησα και τα εξης,μετασχηματιστης που εχω,βαση και ακουστικα ειναι ακριβως τα ιδια με του Thomann,μαλιστα ο μετασχηματιστης δεν ειναι ο επισημος της Yamaha αλλα γραφει πανω Thomann.

 

Μιλησα με τον καταστηματαρχη και μου ειπε οτι δεν εχει καμια σχεση με το Thomann και μαλιστα οταν τον ξαναρωτησα για την εγγυηση μου ειπε 2 χρονια εχουμε εγγυηση,ενω οταν το αγορασα μου ειπε οτι εχουμε παραπανω απο 2 χρονια.

 

Απο τα παραπανω φενεται καθαρα το ψεμα που εφαγα,οπως και ναχει ομως γλυτωσα 100ε περιπου,αν και αν το αγοραζα απο thomann θα γλυτωνα αλλα 50ε

συν οτι θα ειχα 3 χρονια επισημως εγγυηση,ενω τωρα εχω και καλα 2.

 

 

Ηθελα να ρωτησω τα εξης

 

Οσο αφορα τον μετασχηματιστη ειναι του Thomann,τι προτεινετε,να αγορασω εναν καινουργιο original της Yamaha απ τον Νακα?Η να κρατησω αυτον?

Υπαρχει καμια περιπτωση να εχει αυτο επιπτωσεις στο αρμονιο?

Αν αγορασω τον γνησιο μετασχηματιστη,πεζει κανα προβλημα με την τροφοδοσια του ρευματος οπως ειναι στην Ελλαδα?

Εχει αλλη τροφοδοσια ρευματος η Γερμανια και αλλη η Ελλαδα?

 

Ενα αλλο που με απασχολει ειναι με το θεμα της εγγυησης,πες οτι κλειση το μαγαζι που το αγορασα,τι πεζει με την εγυηση?Το λεω αυτο διοτι το μαγαζι που το πηρα δεν ηταν και τιποτα σπουδαιο,ενα μικρο ηταν με πολυ λιγα πραγματα.

 

Θα μου πειτε (ας προσεχα),παντως μερικες φορες πιστευω ειναι καλυτερα να δινεις 100ε παραπανω και νασαι σιγουρος παρα να δινουμε λιγοτερα και να μην εχουμε στον ηλιο μοιρα.

 

Δεν θα σταματησω εδω,θα παρω τηλ το Thomann να ρωτησω αν ο συγκεκριμενος εμπορος συνεργαζετε μαζι τους.

 

Ευχαριστω

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Καλώς ήλθες Dwrieus.

 

Σαν κεντρική συμβουλή: Μην αφήσεις το stress της αγοράς (και των ενδεχόμενων "επιπλοκών") να σου στερήσει τη χαρά της απόκτησης του νέου σου οργάνου.  :)

 

Ο γέγονε γέγονε.

 

Χρησιμοποίησε πιο τακτικά το internet. Μπορεί κάποιες φορές να είναι σύμμαχός σου. (Αν θέλεις, ζήτα και πληροφορίες εδώ την επόμενη φορά  :) )

 

Για το μετασχηματιστή μη φοβάσαι ιδιαίτερα.... αν δουλεύει.... μάλλον όλα θα πάνε καλά.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου