Προς το περιεχόμενο
  • Akai MPC Key 61


    Newsguy

    Η Akai ανακοίνωσε το MPC Key 61, το πρώτο τους αυτόνομο synthesizer keyboard.

    Συνδυάζει ένα κλαβιέ 61-πλήκτρων ημι-βαρυκεντρισμένο με 16 MPC drum pads και 25 instrument plug-ins.

     

    Διαθέτει δύο εισόδους μικροφώνου/line/instrument με υψηλής ποιότητας προενισχυτές με phantom power και το λειτουργικό του software προσφέρει 8 κανάλια audio και 128 track MIDI sequencer, επιτρέποντας στους χρήστες να επεξεργαστούν, να κάνουν sampling και να ηχογραφήσουν χωρίς την ανάγκη υπολογιστή.

    Akai MPC Key 61

    Το κλαβιέ και τα 16 drum pads είναι velocity-sensitive με aftertouch, ενω η Akai λέει πως το όργανο προσφέρει την ίδια εμπειρία sampling των MPC ενω παράλληλα πορσφέρει νέους τρόπους να μορφοποιήσετε, να διαμορφώσετε και να ορίσετε ήχους με την προσθήκη ενός ελεγκτή Touch Strip και αναθέσιμα κουμπιά Q-LINK. Ρόδες Pitch bend και modulation υπάρχουν στα αριστερά και στο πάνω πάνελ βρίσκεται το transport section.

     

    Το MPC Keys 61 είναι εξοπλισμένο με 25 instrument plug-ins, και μια σειρά ποιοτικά εφέ της βραβευμένης AIR Music Tech. Μεταξύ τους υπάρχουν synthesizers όπως το Fabric XL, με sample-based synth engine και OPx4, ένα four-operator FM synthesizer. Υπάρχουν επίσης plug-ins όπως Stage Piano, Studio Strings, Stage EP και Organ προσφέροντας ακουστικούς και ηλεκτρικούς ήχους.

    Akai MPC Key 61

    Στο κέντρο του μπροστινού πάνελ βρίσκεται μια έγχρωμη οθόνη αφής επτά ιντσών, πολλαπλών χειρονομιών, η οποία προσφέρει έναν διαισθητικό τρόπο περιήγησης και φόρτωσης ήχων από τα ενσωματωμένα όργανα, καθώς και πρόσβαση στις δυνατότητες MIDI sequencing. Η ισχύς που κινεί το λογισμικό προέρχεται απο ένα τετραπύρηνο επεξεργαστή Arm σε συνδυασμό με 4GB RAM.

     

    Η ονομαστική τιμή του 1999 ευρώ.

     

     

    • Like 3

    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Η ιδέα πίσω από το Korg MPC είναι μάλλον αντί να αγοράσεις Η/Υ με ακριβή κάρτα ήχου, keyboard και ακριβό s/w (και μερικά ακόμη ακριβούτσικα πράγματα) παίρνεις μόνο ένα keyboard και είσαι καλυμμένος..

    Καθόλου άσχημη πρόταση..

    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    Αμα το θελεις για Live παραστασεις οκ.Ολα σε ενα νοικοκυρεμενα αυτονομο,ελαφρη,τα εχει ολα!!Αμα το θελεις για Home Studio δεν το χρειαζεσε!! DAW με 10 κοντρολλερ και καμια 100 VST και εισαι Tζετ !! Και μην ξεχασω εχω το  Akai Mpc Renaisanse,Νektar Panorama P6 τα icon Qcon ProX στα 24 καναλια 3 (τεμαχια) και καμια 10 αρια Ηardware Synth με Reason12 !! H Τιμουλα στο Αkai Mpc 61 Key ειναι στα 2050 Ευρουλικια Ιαπωνικο κωλοπιασιμο οπως παντα :) 

    Επεξεργασμένο από kostafunk
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου