Προς το περιεχόμενο

  • Newsguy

    H Audient ανακοίνωσε την κυκλοφορία της EVO 16, μιας κάρτας ήχου USB 24 in / 24 out που ακολουθεί την επιτυχία των EVO 4 και EVO 8. 

     

    Διαθέτοντας έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης και χρησιμοποιώντας το πρόσφατα αναπτυγμένο περιβάλλον χρήστη Motion UI της Audient, η EVO 16 παρέχει ένα σύστημα ελέγχου με ένα μεγάλο ποτεσνιόμετρο, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόζουν όλες τις παραμέτρους της, ενώ η ευρυγώνια οθόνη εμφανίζει τα αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο. 

     


    Η κάρτα 24-bit/96kHz είναι εξοπλισμένη με οκτώ προενισχυτές μικροφώνου EVO της Audient, ο καθένας από τους οποίους παρέχει 58dB gain, με τους ενσωματωμένους μετατροπείς να διαθέτουν δυναμικό εύρος 121dB. Και οι οκτώ αναλογικές είσοδοι παρέχονται σε σύνθετες υποδοχές XLR/TRS, που δέχονται σήματα μικροφώνου και line, με τις δύο πρώτες να διαθέτουν επίσης εισόδους οργάνων JFET. Όπως και με τις άλλες συσκευές της σειράς, η EVO 16 είναι εξοπλισμένη με τη λειτουργία Smartgain, ένα σύστημα αυτόματης ρύθμισης gain που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα οκτώ κανάλια εισόδου ταυτόχρονα.

    audient_evo_16_front-Rdy5b3eScP9JDG.YFG9oQa_rIyi7_gZm.jpg

     

    Υπάρχουν δύο ανεξάρτητες έξοδοι ακουστικών που βρίσκονται στον μπροστινό πίνακα, με οκτώ εξόδους line στις υποδοχές TRS του πίσω πλαισίου που ολοκληρώνουν τον αριθμό αναλογικών I/O. Δύο ζεύγη οπτικών υποδοχών που θα δέχονται σήματα ADAT ή S/PDIF παρέχονται στο πίσω μέρος, επιτρέποντας στο EVO 16 να υποστηρίζει έως και 16 επιπλέον κανάλια I/O. Υπάρχει επίσης μια έξοδος Word Clock μέσω μιας υποδοχής BNC καθώς και μια USB2.0 διαθέσιμη σε υποδοχή USB-C.

     

    Πίσω πίνακας Audient EVO 16

     

    Περαιτέρω επιλογές για τη δρομολόγηση και τη διαμόρφωση των εισόδων και των εξόδων μαζί με ultra-low latency monitoring παρέχονται από το λογισμικό EVO Mixer, με υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα macOS και Windows.

    Η EVO 16 αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2022, με τιμή γύρω στα 400 ευρώ.

     

    https://evo.audio/products/audio-interfaces/evo-16/overview/

    • Like 2

    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου