Προς το περιεχόμενο
  • Boss GX-100 Guitar Effects Processor


    Yannis Methenitis

    Η Boss ανακοίνωσε την κυκλοφορία του GX-100 Guitar Effects Processor.

     

    Διαθέτοντας την πρωτοποριακή τεχνολογία AIRD (Augmented Impulse Response Dynamics) της Boss που έκανε το ντεμπούτο της με το GT-1000 το 2018, το GX-100 είναι εξοπλισμένο με έγχρωμη οθόνη αφής LCD, με γραφικά, που κάνει τον προγραμματισμό πανεύκολο.

    Boss GX-100


    Σχεδιασμένο για χρήση σε σχεδόν οποιαδήποτε κατάσταση, το Boss GX-100 είναι προετοιμασμένο για σύνδεση με κανονικούς ενισχυτές, ηχεία FRFR PA.


    Μια επιλογή sim ηχείων είναι διαθέσιμη και μπορείτε να εισάγετε περισσότερα IR, WAV μέσω USB.

     


    Η λίστα του GX-100 με 154 εφέ περιλαμβάνει μερικά κλασικά Boss stompboxes που θα θέλατε να δείτε, όπως τα Slow Gear, Octave, Tera Echo και Harmonist.

    Υπάρχουν, φυσικά, πληθώρα ήχων gain – από Booster και Over Drive μέχρι Metal Distortion και Fuzz – ενώ τα εφέ modulation περιλαμβάνουν phasing, flanging, chorus, vibrato, tremolo και άλλα.

    Μεταξύ διαφόρων άλλων επιλογών, τα delay και reverb περιλαμβάνουν Analog Delay, Twist, Warp, Shimmer Reverb και Space Echo.

    Boss GX-100
    Διαθέτει οκτώ ποδοδιακόπτες μαζί με expression pedal, που μπορούν να προσαρμοστούν για να ταιριάζουν στις ανάγκες παιξίματος σας.

     

    Ενώ το GX-100 μπορεί να αλλάζει απρόσκοπτα από μία από τις 300 προεπιλογές μνήμης σε άλλη χρησιμοποιώντας είτε την οθόνη αφής είτε τους ποδοδιακόπτες, η χειροκίνητη λειτουργία επιτρέπει μια πιο παραδοσιακή αλληλεπίδραση σε στυλ stompbox, εάν προτιμάται. Υποστηρίζονται επίσης εξωτερικά χειριστήρια (συμπεριλαμβανομένου του MIDI) USB, looper, κ.α.

     

    Η προτεινόμενη τιμή είναι $599.

    • Like 6

    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου