Προς το περιεχόμενο
  • Erica Synths Perkons HD-01


    Newsguy

    Πέρυσι, το Perkons παρουσιάστηκε στο Superbooth, αλλά οι ελλείψεις εξαρτημάτων δεν επέτρεψαν την παραγωγή. Τώρα το HD-01 είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει με προπαραγγελίες.

     

    Τον Δεκέμβριο, ακούστηκε πώς η Erica Synths είχε πρόβλημα με την προμήθεια μικροελεγκτών. Αποδείχθηκε ότι δεν θα υπήρχε κανένα διαθέσιμο μέχρι τα τέλη του 2022 και ως εκ τούτου η Erica Synths αποφάσισε να επεξεργαστεί ξανά το PCB και να βρει εναλλακτικά και πιο διαθέσιμα εξαρτήματα χωρίς συμβιβασμούς ποιότητας του Perkon.

    Τελικά το Perkons ολοκληρώθηκε, βελτιώθηκε και είναι έτοιμο για κατασκευή.

     

    ericasynths-perkon

     

    Το Perkons είναι ένα εντυπωσιακό drum machine.

    Πρόκειται για ένα τετραφωνικό συνθεσάιζερ με ψηφιακή μηχανή και αναλογικό φίλτρο με overdrive. Κάθε φωνή αντιστοιχεί σε μια λωρίδα στο 16-step sequencer, που διαθέτει διάφορες πιθανότητες επεξεργασίας χρόνου.

     

    Δεξιά είναι επεξεραγαστική μονάδα effects με morphable LFO, αναλογικό BBD delay και optical compressor. Στο τέλος υπάρχει το master overdrive.

     

     

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    A post shared by Erica Synths (@ericasynths)

     

    Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να προπαραγγείλει εγγραφόμενος στην λίστα της εταιρίας.

    https://www.ericasynths.lv/.


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου