Προς το περιεχόμενο
  • IK Multimedia Beat Machine


    Newsguy

    Vintage drum machine samples και MIDI patterns για το SampleTank 4.

     

    Το Beat Machine είναι μια εκτεταμένη συλλογή δειγμάτων από 100 αναλογικά drum machines, καθώς και πάνω από 300 MIDI patterns, όλα σχεδιασμένα για να εκμεταλλεύονται τα χαρακτηριστικά και τα εφέ που προσφέρει το SampleTank 4 της εταιρείας.

     

    Αποτυπώνοντας τους πιο αναγνωρίσιμους ήχους από μια συλλογή vintage οργάνων, όπως τα πρώιμα Ace Tone και οι εμβληματικές μονάδες TR-808 και 909, καθώς και μια ποικιλία σύγχρονων drum machines και συνθεσάιζερ, η IK Multimedia λέει ότι η συλλογή είναι γεμάτη με ατελείωτη έμπνευση, καλύπτοντας είδη από το swing της δεκαετίας του '60, μέχρι το hip-hop της δεκαετίας του '80, το house της δεκαετίας του '90 και όχι μόνο. Όλες οι συσκευές έχουν εγγραφεί με round robin δείγματα για να αποτυπωθεί καλύτερα η αίσθηση των πρωτοτύπων ενω χρησιμοποιήθηκε ο αλγόριθμος DRIFT του SampleTank.

     

    Beat Machine

     

    Περιλαμβάνονται περισσότερα από 200 kit presets και έχουν αντιστοιχιστεί στο General MIDI drum mapping standard, επιτρέποντάς τους να τοποθετούνται άμεσα σε οποιαδήποτε συνεδρία DAW. Αυτή η αντιστοίχιση είναι επίσης συνεπής με άλλα κιτ τυμπάνων που είναι διαθέσιμα για το SampleTank 4, επιτρέποντας στους χρήστες να αναμειγνύουν και να ταιριάζουν εξαρτήματα κιτ ή ακόμα και να τοποθετούν ολόκληρα κιτ. Εκτός από τα κύρια κιτ, περιλαμβάνονται επίσης εκατοντάδες προεπιλογές «ενός στοιχείου». Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να χρησιμοποιούν τη λειτουργία Multi Mode του SampleTank 4 για την κατασκευή προσαρμοσμένων κιτ χρησιμοποιώντας έως και 16 στοιχεία από διαφορετικές συσκευές.

     

    Η λειτουργία Multi Mode παρέχει επίσης σε κάθε στοιχείο κιτ το δικό του τμήμα εφέ πέντε θέσεων, με κάθε στοιχείο να μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία ξεχωριστά πριν χρησιμοποιηθούν τα sends και returns για reverb ή bus compression. Τέλος, μπορούν να εφαρμοστούν άλλα πέντε εφέ στο master bus.

     

    Το Beat Machine είναι διαθέσιμο τώρα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της IK Multimedia, καθώς και από εγκεκριμένους αντιπροσώπους παγκοσμίως, με τιμή 79,99 €.

    • Like 2

    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου