Προς το περιεχόμενο
  • Kali Audio IN-UNF


    Newsguy

    Η Kali Audio είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους νέους κατασκευαστές ηχείων στούντιο και η σειρά IN είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Το νέο Kali Audio IN-UNF βασίζεται στην τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα μοντέλα IN-5 και IN-8 της εταιρείας, και στοχεύει να παρέχει μια λύση «εξαιρετικά κοντινού πεδίου» για όσους δουλεύουν σε μικρούς χώρους.

     

    Το σύστημα IN-UNF αποτελείται από μια μονάδα μπάσων που χρησιμοποιεί ένα ζεύγος γούφερ 4,5 ιντσών και περιλαμβάνει τον απαραίτητο ενισχυτή και ηλεκτρονικά και δύο δορυφορικά ηχεία που χρησιμοποιούν τις ίδιες ομοαξονικές μονάδες για μεσαία και tweeter από τα άλλα ηχεία της σειράς IN. Ολόκληρο το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να τοποθετείται σε ένα γραφείο και λέγεται ότι παρέχει την ίδια απόδοση πλήρους φάσματος, χαμηλής παραμόρφωσης με ένα ζεύγος IN-8 αλλά με προβλεπόμενη απόσταση ακρόασης 80 εκ.

     

    kali-audio-in-unf-1.jpg

     

    Έχουν ληφθεί υπόψη διαφορετικές διαμορφώσεις ρύθμισης και η μονάδα μπάσων μπορεί να στέκεται κάθετα πίσω από φορητό υπολογιστή ή οθόνη ή να τοποθετείται οριζόντια και να χρησιμοποιείται σαν βάση οθόνης. Η απόκριση του συστήματος μπορεί επίσης να προσαρμοστεί στη θέση του μέσα σε ένα δωμάτιο, με επιλογές όπως απέναντι από έναν τοίχο, στη μέση ενός δωματίου, σε μια γωνία ενώ όλα παρέχονται στους διακόπτες DIP.

    kali-audio-in-unf-both-sides.jpg

    Διατίθεται ποικιλία εισόδων, με διαθέσιμες αναλογικές και ψηφιακές συνδέσεις.Υπάρχει επίσης μια θύρα USB-C, η οποία επιτρέπει στο σύστημα να λαμβάνει ήχο 24 bit / 48 kHz από υπολογιστή ή συμβατή κινητή συσκευή.

    Τιμή γύρω στα 650 ευρώ.

    https://www.kaliaudio.com/in-unf


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου