Προς το περιεχόμενο
  • Korg Volca FM 2


    Newsguy

    Το mini-synth Volca FM της Korg που είναι βασισμένο στο Yamaha DX7 και το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από έξι χρόνια, λαμβάνει μια ενημέρωση δεύτερης γενιάς και γίνεται Volca FM 2.

     

    Το νέο Volca FM 2 φαίνεται πανομοιότυπο με τον προκάτοχό του αλλά εσωτερικά, υπάρχουν ορισμένες σημαντικές αναβαθμίσεις. Η Korg έχει αυξήσει την πολυφωνία του σε έως και 6 φωνές αντί για τις αρχικές 3. Επίσης προστέθηκε MIDI output (TRS) ώστε το sequencer του Volca FM να ελέγχει εξωτερικές συσκευες καθως και ένα ψηφιακό shimmering reverb που προστίθεται στο υπάρχον chorus.

     

    Volca 2

     

    Υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο 16-step sequencer, όπως pattern randomisation tool για auto-generation καθως και ένα καλύτερο arpeggiator.

     

    Volca 2

    Παρα τις αλλαγές, η μηχανή του δεν διαφοροποιήθηκε απο την αρχική υλοποίηση που ήταν βασισμένη στο Yamaha DX7 με τους 32 αλγόριθμους και μπορεί να εισάγει κλασικά preset μέσω SysEx.

     

    Θα κυκλοφορήσει στα μέσα Μαίου στα 189 ευρώ + ΦΠΑ.

     

     

    • Like 1

    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου