Προς το περιεχόμενο
  • Neve 88M κάρτα ήχου USB


    Newsguy

    Η Neve ανακοίνωσε την 88M, τον πρώτο τους διπλό προενισχυτή μικροφώνου και κάρτα ήχου USB.

    Διαθέτοντας την ίδια τεχνολογία transformer-balanced με τις κορυφαίες κονσόλες μεγάλου φορμά 88RS, η 88M προσφέρει τον θρυλικό ήχο διάσημων στούντιο όπως το AIR, το Abbey Road και το Capitol Studios σε οικιακά και φορητά συστήματα ηχογράφησης.

     

    Στεγασμένη σε ένα στιβαρό κέλυφος, η 88M έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ηχογράφηση σε home και project στούντιο καθως και on location. Κάθε ένα από τα δύο κανάλια δέχεται εισόδους μικροφώνου, γραμμής ή DI μέσω υποδοχών Neutrik XLR/TRS στον μπροστινό πάνελ. Και τα δύο είναι εξοπλισμένα με gain level και διακόπτη για ενεργοποίηση +48V phantom power. Το υπόλοιπο τμήμα του μπροστινού πάνελ φιλοξενεί ένα μεγάλο χειριστήριο στάθμης των μόνιτορ και μια υποδοχή εξόδου ακουστικών με δικό του ποτενσιόμετρο έντασης ήχου.

     

    neve 88m


    Η Neve λέει για την 88M Dual Mic Preamp & USB Audio Interface ότι, όπως συμβαίνει με όλα τα προιόντα τους, η ποιότητα του ήχου έχει την απόλυτη προτεραιότητα και ότι η 88M έχει κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας ανώτερα αναλογικά και ψηφιακά εξαρτήματα παντού. Οι ενσωματωμένοι μετατροπείς περιγράφονται ως "master-grade", αν και οι προδιαγραφές δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες.

    Η 88M είναι διαθέσιμη για παραγγελία τώρα, με τιμή Thomann, 1275 ευρώ.

     

     

    • Like 1

    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου