Προς το περιεχόμενο
  • Novation Launchkey 88


    Newsguy

    Η Novation ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Launchkey 88, της τελευταίας προσθήκης στην οικογένεια keyboard controller Launchkey MIDI. To πρώτο keyboard controller 88 πλήκτρων της εταιρείας είναι εξοπλισμένο με ένα ημι-ζυγισμένο keybed, εννέα faders και 16 ευαίσθητα στην ταχύτητα pads.

     

    Το πίσω πάνελ διατηρεί τα πράγματα απλά, με συνδεσιμότητα MIDI μέσω USB και DIN και μια υποδοχή jack 1/4" που δέχεται πετάλι sustain.

    novation_launchkey_88-JyktAlV.9Y2OR.ZvpYzoog09EVt5T9tG.jpg

    Άλλα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα ενσωματωμένο arpeggiator, μια λειτουργία «Scale» για να διασφαλιστεί ότι οι παίκτες παραμένουν πάντα στο κλειδί και μια λειτουργία «Chord» που μπορεί να ενεργοποιήσει σύνθετες συγχορδίες από μεμονωμένες νότες. Όπως και με τα άλλα χειριστήρια της σειράς, το Launchkey 88 προσφέρει βαθιά ενοποίηση με τα Ableton Live, Logic Pro και Cubase. Ο έλεγχος άλλων DAW, όπως το Studio One, το Pro Tools και το Reaper παρέχεται μέσω του πρωτοκόλλου HUI. Το keyboard συνοδεύεται επίσης με ένα πακετο λογισμικού που περιλαμβάνει το Ableton Live 11 Lite, μαζί με μια επιλογή από εικονικά όργανα, plug-ins και πακέτα samples.

     

    Το Launchkey 88 είναι διαθέσιμο προς € 439,99.

     

    https://novationmusic.com/en/keys

     

    • Like 1

    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου