Προς το περιεχόμενο
  • Sterling by Music Man 2022


    Newsguy

    Η Sterling by Music Man ανακοίνωσε τη νέα της σειρά για το 2022, που συμπεριλαμβάνει τις StingRay, Mariposa, Cutlass κ.α. συν νέα μοντέλα StingRay 34/35 bass.

     

    H StingRay SR50 έχει αναβαθμιστεί για το 2022 με roasted maple μπράτσο και poplar σώμα, vintage tremolo και locking tuners και κυκλοφορεί σε χρώματα Firemist Silver και Buttermilk.

     StingRay SR50

     

    Τα δημοφιλέστατα StingRay Ray34 και StingRay 35 είναι τώρα διαθέσιμα σε πολλά νέα χρώματα, συμπεριλαμβανομένων και Sparkle και Flame Maple για όσους επιθυμούν πιο εντυπωσιακή αισθητική. Αυτά τα μοντέλα έχουν επίσης roasted maple μπράτσο και ενεργούς μαγνήτες με EQ 3 περιοχών.

    StingRay Ray34 και StingRay 35

     

    Σχεδιασμένη σε συνεργασία με τον Omar Rodríguez-López, η δημοφιλής Mariposa είναι τώρα διαθέσιμη σε ροζ Pueblo Pink φινίρισμα. Έρχεται επίσης με roasted maple μπράτσο, locking tuners, δύο humbuckers και διακόπτη τριών θέσεων.

    Mariposa

    Το κλασικό μοντέλο της εταιρίας πήρε κι αυτό ένα facelift. Για το 2022 η Cutlass είναι διαθέσιμη σε δύο "σατέν" εκδόσεις. Διαθέτει vintage-style tremolo, 4+2 headstock με HSS μαγνήτες και 5-way switch, roasted maple μπράτσο, locking tuners. Διαθέσιμα χρώματα Daphne Blue Satin και Pueblo Pink Satin.

    Cutlass

    Οι νέες Axis AX3QM διαθέτουν φινίρισμα quilted maple, Spectrum Red ή Spectrum Blue, 5-θέσιο επιλογέα, ασύμετρο μπράτσο και vintage-inspired tremolo.

    Axis AX3QM

    Η John Petrucci 2022 Majesty σε Siberian Sapphire διατίθεται ως εξάχορδη MAJ100 ή εφτάχορδη MAJ170. Στα highlights ένα 12dB push-push volume, rosewood ταστιέρα και modern tremolo.

    John Petrucci 2022 Majesty

    https://www.music-man.com/

    • Like 1

    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου