Προς το περιεχόμενο
  • Η Two Notes Audio Engineering ανακοίνωσε τα ReVolt Guitar και ReVolt Bass, ένα ζεύγος πεταλιών προσομοίωσης ενισχυτή τριών καναλιών με κύκλωμα εξ ολοκλήρου αναλογικό, στάδιο προενισχυτή λάμπας και έξοδο DI με προσομοίωση καμπίνας.

     

    Πετάλι προσομοιωτή ενισχυτή κιθάρας Two Notes ReVolt
    Και τα δύο πετάλια ακολουθούν την ίδια μορφή και διάταξη με την επιφάνεια χωρισμένη σε τρία ξεχωριστά τμήματα καναλιών, το καθένα ενεργοποιημένο μέσω ενός ποδοδιακόπτη και εξοπλισμένο με τα δικά του χειριστήρια Gain και Volume. Το κανάλι ένα έχει το δικό του αποκλειστικό EQ δύο ζωνών, ενώ τα κανάλια δύο και τρία μοιράζονται ένα EQ τριών ζωνών μεταξύ τους. Ένα πρόσθετο κουμπί παρέχει μια ρυθμιζόμενη λειτουργία ενίσχυσης στην κιθάρα ReVolt, με το ReVolt Bass να διαθέτει έλεγχο Dry/Wet για την ανάμειξη του καναλιού high gain με το σήμα DI.

     

    Καθένα από τα κανάλια έχει εμπνευστεί από κλασικούς ενισχυτές, με τo ReVolt Guitar να περιλαμβάνει τμήματα American Clean (Fender Bassman 100), British Crunch (Marshall JMP Superlead) και Modern Lead (Soldano SLO 100). Το ReVolt Bass διαθέτει Classic Clean (Ampeg SVT ’76), Vintage Dirt (Marshall JMP Super Bass Mark II) και Modern Drive, το οποίο βασίζεται σε έναν προσαρμοσμένοcustom ενισχυτή μπάσων high gain.

    Πετάλι προσομοιωτή ενισχυτή μπάσων Two Notes ReVolt
    Μια ισορροπημένη έξοδος DI με προσομοίωση εναλλασσόμενης καμπίνας επιτρέπει στα πετάλια να συνδέονται απευθείας σε ένα σύστημα PA ή μια συσκευή εγγραφής, ενώ η έξοδος line και οι συνδέσεις effect loop παρέχουν ευέλικτες επιλογές. Ένας διακόπτης τετρακαλωδίωσης επιτρέπει στους χρήστες να δρομολογούν ένα εφέ ενισχυτή που στέλνεται στην είσοδο των πεταλιών, προσθέτοντας ουσιαστικά τρία επιπλέον κανάλια στον ενισχυτή τους ή η έξοδος του ReVolt μπορεί να συνδεθεί σε μια επιστροφή εφέ ενισχυτή για να παρακάμψει το τμήμα προενισχυτή.

     

    Τα ReVolt θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο NAMM 2022. Είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία στα καταστήματα αλλά και απευθείας από την Two Notes, με την διαθεσιμότητα να αναμένεται τον Σεπτέμβριο του 2022. Και τα δύο κοστίζουν 399 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

     

    https://www.two-notes.com/en/revolt/

    • Ευχαριστώ 1

    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου