Προς το περιεχόμενο
  • Wampler Metaverse multi-delay


    Newsguy

    Το Metaverse είναι ένα στερεοφωνικό delay, πλήρες με 11 αλγόριθμους καθυστέρησης στουντιακής ποιότητας. Συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα του MIDI και τους ισχυρούς αλγόριθμους DSP, το Metaverse είναι ένα διαισθητικό πετάλι delay που καλύπτει μια τεράστια γκάμα από vintage και μοντέρνους ήχους καθυστέρησης.

     

    Επιλογές από τα αγαπημένα delay όλων των εποχών του Brian Wampler, οι 11 αλγόριθμοι περιλαμβάνουν μοντέλα που βασίζονται σε κλασικά όπως το Boss DM‑2, το EHX Memory Man και το Maestro Echoplex, καθώς και διαμορφωμένα εφέ flanger και μοντέρνα πετάλια από τη συλλογή του Wampler. Υπάρχει ακόμη και μια άποψη για το θρυλικό Binson Echorec, που χρησιμοποιήθηκε από τον Ντέιβιντ Γκίλμουρ των Pink Floyd και άλλους στη δεκαετία του '70. Λειτουργεί στα 48 kHz και 24-bit, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας αναλογική και ψηφιακή μετατροπή με πλήρη απόκριση συχνότητας 20 Hz έως 20 kHz.

    Wampler Metaverse multi-delay

    Το κύριο περιστροφικό κουμπί επιλέγει μία από τις 11 θέσεις και πέντε κοινά χειριστήρια παραμέτρων προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις για κάθε έναν από τους διαφορετικούς αλγόριθμους. Κρατώντας πατημένο τον αριστερό ποδοδιακόπτη μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε εναλλακτικές παραμέτρους για ορισμένες καθυστερήσεις, οι οποίες στη συνέχεια μπορούν να αποθηκευτούν σε μία από τις οκτώ προκαθορισμένες θέσεις ή έως και 128 μέσω MIDI. Ο χρόνος καθυστέρησης και άλλες παράμετροι του Metaverse μπορούν να ελέγχονται ανεξάρτητα μέσω MIDI με εντολές CC και Αλλαγής Προγράμματος, συνδεδεμένες μέσω mini-jack TRS. Τιμή $349.97.

     

     


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου