Προς το περιεχόμενο
  • Zoom R12 Multitrak


    Newsguy

    Η Zoom ανακοίνωσε το R12 MultiTrak, τη νέα προσθήκη στη σειρά φορητών ψηφιακών πολυκάναλων εγγραφέων.

    Δεν πρόκειται μόνο για μια συσκευή πολυκάναλης εγγραφής αλλά επιπροσθέτως το R12 έχει ενσωματωμένο drum machine και synthesizer, ενώ μπορεί να λειτουργήσει ως κάρτα ήχου ή ελεγκτής DAW και μπορεί να τροφοδοτηθεί με καλώδιο USB-C ή με τέσσερις μπαταρίες AA.

     

    Με βάση τα χαρακτηριστικά του R20 που κυκλοφόρησε πέρυσι, το Zoom διατηρεί μια οθόνη αφής LCD 2,4 ιντσών η οποία ενσωματώνει πολυκάναλο μίκτη και τα χειριστήρια ηχογράφησης. Το R12 MultiTrak έχει δύο εισόδους balanced για καλώδιο XLR ή jack. Αυτά έχουν ξεχωριστούς διακόπτες phantom power +48V και compressor σε κάθε κανάλι.

    Μπορούν να εγγραφούν δύο κανάλια ήχου ταυτόχρονα, απευθείας σε κάρτα SDHC ή SDXC χωρητικότητας έως 1 TB. Για αναπαραγωγή, το R12 διαθέτει στερεοφωνικές εξόδους 1/4" και μίνι υποδοχή ακουστικών.

    Zoom R12

    Εκτός από το compressor στα δύο κανάλια εισόδου και τα οκτώ κανάλια αναπαραγωγής διαθέτουν έλεγχο pan και EQ 3 ζωνών. Το Zoom R12 έχει reverb, chorus και delay, το καθένα με το δικό του αποκλειστικό κανάλι και fader που είναι συμβατά με τη βιβλιοθήκη preset, Zoom Guitar Lab.

     

    Το R12 φιλοξενεί 150 ρυθμικά patterns σε διάφορα μουσικά είδη, καθώς και λειτουργία εισαγωγής backing tracks και samples. Συνδέοντας ένα πληκτρολόγιο MIDI μέσω της θύρας USB-C μπορείτε να παίξετε το ενσωματωμένο συνθεσάιζερ FM του R12 που προσφέρει πολυφωνία οκτώ φωνών, 18 διαφορετικούς ήχους και ένα κιτ τυμπάνων PCM. Η συσκευή λειτουργεί επίσης ως κάρτα ήχου 2-in/4-out και επιφάνεια ελέγχου DAW συμβατή με Mac και PC.

     

    Θα είναι διαθέσιμο πριν τα Χριστούγεννα, ενω τιμή για preorder είναι $299.

    https://zoomcorp.com/en/de/digital-mixer-multi-track-recorders/multi-track-recorders/r12/

     

    • Like 3

    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου