Προς το περιεχόμενο

vouthou3

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από vouthou3

  1. Μεσα εισαι σε ολα .Dtxpress iv πηρα , καλως η κακως (βλεπε Roland td4 ) στο κατω κατω δεν την παντρευτικα ;D .Αγορασμενο απο Ελλαδα , για να δουλεψουν και τα Ελληνικα χερια ,εστω αυτα που εισαγουν και μεταπουλανε ... Το θεμα ειναι παντα value for money για τις αναγκες του καθενος,αν βαλεις ομως τον παραγοντα ''φτιαξιμο'' εχεις ξεφυγει .Για εναν εμπειρο π.χ. τα millemium δεν λενε τιποτα , για εναν αρχαριο οπως εγω ομως (αν και εχω ακουστικη απο το '95.Παραδοξο ε?) θα ηταν μια αρχη .Παραπανω αναφερθηκε απο τους συμφορουμιτες, οτι για τα δεδομενα που εθεσα ,δηλαδη κοστος/απαιτησεις , να παρω αυτο που επελεξα (millenium)αλλα να αλλαξω τα pad .Eτσι βελτιονεται το σετ , και το κοστος δεν ξεφευγει.Ξεκαθαρα πραγματα . (Αλλο τι εκανα τελικα) .Και με ενα παπακι κανεις την δουλεια σου , με ενα αυτοκινητο παιρνεις και την παρεα σου , με ενα τζιπ πας και στο βουνο ... Επισης οπως αναφερθηκε , το διαβασμα και το ψαξιμο βοηθαει .
  2. DTXplorer DTXpress DTXtreme , το χασαμε το μοντελο πατριωτη ... Εγω παντως κατεληξα σε ενα σετ ,ακριβοτερο απο οτι ειχα υπολογισει .Θα εκανα την δουλεια μου και με κατι φτηνοτερο αλλα αυτο θα με καλυψει για πολυ καιρο . Εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο και συνηθως ακριβοτερο .
  3. Sorry που δεν ανεφερα απο την αρχη οτι μπορω να διαθεσω λιγα παραπανω . Εκει που γραφεις '' Και αυτο ειναι καλη επιλογη '' εχεις βαλει καποιο λινκ ? γιατι δεν υπαρχει κατι . Η πιο προσιτη DTXPRESS που βρηκα ειναι αυτη : http://www.thomann.de/gr/yamaha_dtxplorer_edrum_set.htm αυτη εννοεις ?
  4. Γιαυτο και εγω λεω να μην το δοκιμασω ;D . Σιγουρα ειναι καλη προταση και εχει καλυτερη ποιοτητα σε ολα , αλλα να , μου θυμιζει λιγο σχολικο θρανιο (οχι απο αποψη αισθητικης αλλα που ειναι ετσι κομπακτ . Δεν εχω προβλημα να ανεβω ακομα 100-200€ αφου θα υπαρχει αισθητη διαφορα . Και για να μην σας ζαλιζω αλλο , καποιες τελευταιες ερωτησεις . 1) Αν καταληξω σε αυτο το σετ που προτεινεις http://www.thomann.de/gb/milleniumyamaha_mesh_headdtxpress_iv.htm γιατι να αλλαξω το module της Yamaha ? 2) Τa mesh head ειναι πιο αθορυβα απο τα εν λογω ασπρα pad ? Ευχαριστω πολυ ολους για τις μεχρι στιγμης απαντησεις , πιστευω οτι θα βοηθησουν και αλλους που ψαχνονται με χαμηλου κοστους e-drum .
  5. Πανω που ετοιμαζουμουν για την παραγγελια , τα ισοπεδωσες ολα :) . Δηλαδη αυτα τα ασπρα pad , μαυρο παιξιμο κανουν ..
  6. Ευχαριστω για τις πληροφοριες :) Προς το παρων δεν με ενδιαφερει η χρηση με υπολογιστη , ισως στο μελλον . Καποια γνωμη για τα σετ που αναφερω ή αλλο ?
  7. Παρακαλω την βοηθεια σας σε αγορα e-drums μεχρι 600 € κομπλε . Ειμαι σε αρχικο σταδιο και το θελω για εξασκηση στο σπιτη .Διαβασα πολλα σχετικα στο forum αλλα δεν εβγαλα ακρη ??? . Κατεληξα περιπου σε αυτα .Εκτος αν προτεινετε κατι αλλο . http://www.thomann.de/gb/millenium_mps300dm5_mesh_special_set.htm http://www.thomann.de/de/millenium_mps_300_alesis_i_o_pc_ii_set.htm Επισης , γενικα να προτιμησω mesh head pads ή rubber ? και , απο τα module DM5 - alesis i/o ποιο ειναι το καλυτερο ?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου