Προς το περιεχόμενο

broken tempo

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    155
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Πλήκτρα
    Κλασικό Έγχορδο
  • Day job
    Editor
  • Τόπος
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή broken tempo

Artist

Artist (1/4)

3

Φήμη

  1. broken tempo

    Loops σε mp3

    Δες εδω http://easymusic.altervista.org/free-latin-drum-loop-tango-120-bpm/
  2. Δυστυχώς δεν θα μπορέσεις να το δουλέψεις με ethernet. Ακόμα και αν χρησιμοποιήσεις καλώδια αντάπτορες κ.λπ.για firewire to usb ή firewire to ethernet μπορεί να αναγνωριστεί η συσκευή αλλά θα έχεις πρόβλημα με το latency κ.λπ. Θα δουλέψει σωστά μόνο σε PC DESKTOP όπου θα βάλεις PCI Firewire. Δυστυχώς για λάπτοπ πρέπει να βρεις παλιό λάπτοπ με firewire θύρα, με νέες συσκευές δεν θα δουλέψει σωστά. Αν κάνεις ένα google search θα βρεις άπειρο υλικό για αυτό το πρόβλημα.
  3. Καλημέρα. Το service πιθανον το εχει αλλη εταιρεία. https://www.audiovision-service.com/επισκευές/ Επικοινωνησε μαζι τους καλύτερα. Στη δική μου περίπτωση, η επισκευή της RME μου εγινε αμεσα, αλλά ειχα αλλο μοντέλο.
  4. Όσον αφορά τους 6 μήνες (που σωστά αναφέρθηκε ως τουλάχιστον περίεργο στοιχείο) στο forum της cakewalk (http://forum.cakewalk.com/Cakewalk-By-BandLab-is-here-Free-Available-for-Windows-now-442018-m3743935.aspx) αναφέρει: QUICK UPDATE: The 04-10-2018 in the license/about us is just an arbitrary 6 month date set for authorization checks - it's confusing and will be removed in future versions. It's NOT an expiry date :-)
  5. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, χωρίς κανένα περιορισμό. Μπορεί να χρειαστεί να απενεργοποιήσεις τις «μανίσιες» αναθέσεις του MIDIMIX για να μη γίνει μπέρδεμα. Θα το γράφει στο manual.
  6. Θα χρειαστεί να πατήσεις το κουμπάκι midi πάνω δεξιά και θα κάνεις ανάθεση όποιας παραμέτρου από το minimoog σε όποιο knob θέλεις (midi learn είναι στην ουσια).
  7. broken tempo

    Moby, Don't Leave me Remix

    Ένα νέο remix (υπό νέο όνομα) για το τελευταίο πόνημα του αγαπητού Moby. Σχόλια, γνώμες ελεύθερα, https://www.youtube.com/watch?v=SqajFqBFiU0 και souncloud για όσους δεν γουστάρουν youtube [soundcloud] [/soundcloud]
  8. Για καποιον που τον ενδιαφερουν και οι προενισχυτες (μεχρι δυο) αξιζει να δωσει 1000 ευρω παραπανω για την prism lyra 2 αντι να παρει antelope zen;
  9. broken tempo

    Rode NT2 A ή AKG C214

    Αγαπητέ npap έχετε δοκιμάσει το μικρόφωνο και με έγχορδα (βιολιά); αν ναι ποια τα αποτελέσματα; επίσης έχετε δει κάποια καλύτερα αποτελέσματα με κάποιον συγκεκριμένο προενισχυτή;
  10. Το Time and Space είναι απόλυτα αξιόπιστο. Έχει και τις τιμές σε ευρώ, απλώς πατά το κουμπάκι με το σύμβολο του ευρώ πάνω δεξιά. Αν διαβάσεις την περιγραφή, μπορείς να κατεβάσεις το demo και να το χρησιμοποιήσεις για 10 ημέρες. Με αυτόν τον τρόπο θα είσαι σίγουρος ότι καλύπτει τις ανάγκες σου και ότι δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο, π.χ. BFD 2.
  11. Από τα πιο φτηνά μαγαζιά του εξωτερικού για Toontrack είναι το TIme and Space. 129 ευρώ http://www.timespace.com/product/EZD2-120/6/EZ_drummer/toontrack_ezdrummer_2_%28download%29.html
  12. Δεν ήμουν σαφής. Κάνεις tempo detection. Κατόπιν στο pool κλικάρεις την επιλογή musical mode. Διαλέγεις μετά τον αλγόριθμο (elastic audio) που σου ταιριάζει. Πας στο tempo detection και ορίζεις το bpm. Στη δικιά σου περίπτωση σβήνεις όλα τα κουτάκια και βάζεις το πρώτο κουτάκι στα 58. Αυτόματα θα πάει το κομμάτι στο bpm που θέλεις.
  13. Το βίντεο βγαίνει κανονικά στον browser μου. Θα σου το στείλω με pm.
  14. Δες αυτό το βίντεο και χρησιμοποίησε το tempo trαck ανάλογα. Παίξε με τους αλγόριθμους που έχει το cubase για το time stretching για το καλύτερο αποτέλεσμα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου