Προς το περιεχόμενο

Xpl0ReRChR

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Xpl0ReRChR

0

Φήμη

  1. Xpl0ReRChR

    Haryy - Straight Turn

    Φίλοι geodimitri, haryy, σας ευχαριστώ πολύ για το feedback! :) :)
  2. Xpl0ReRChR

    Haryy - Straight Turn

    Μου άρεσε πολύ το backing track σου, και είπα να κάνω μια προσπάθεια... έχει κάποια λαθάκια, όντας one take, αλλά ελπίζω να μην είναι τόσο κακή! :) straight_turn_-_Xpl0ReRChR_jam.mp3
  3. Xpl0ReRChR

    Dream Song

    Μου άρεσε το phrasing σου και ιδιαίτερα στο 1:32 - 2:12, όπως και ο ήχος σου (τόσο της κιθάρας, όσο και το panning το οποίο βρήκα ενδιαφέρον). Το μόνο που έχω να σημειώσω είναι για το μπάσο, ο ήχος του οποίου μου φάνηκε κάπως μουντός. Πολύ ωραίο κομμάτι! :)
  4. Σας ευχαριστώ πολύ theoctapus, sfaku, gvour, geodimitri, kkmspm, alpatman για τα σχόλιά σας, μου δίνετε μεγάλη χαρά και κατεύθυνση! :) :) Φίλοι gvour, sfaku, το θέμα της επανάληψης συγκεκριμένων riffs το σκέφτομαι και μερικές φορές το εφαρμόζω (αν δείτε πχ. στη συγκεκριμένη ηχογράφηση, τα riffs στα 0:41, 1:26, 3:07, είναι βασισμένα στην ίδια κεντρική ιδέα αλλά και τα 3 είναι διαφορετικά), αλλά σε μερικά κομμάτια απλά δε μου φαίνεται να κολλάει. Επιπλέον συνήθως δεν ακολουθώ συγκεκριμένο μοτίβο δόμησης, αλλά βασίζομαι στο τι μου ακούγεται καλύτερο να ακολουθήσει κάθε φορά σαν άκουσμα για να κρατήσει το ενδιαφέρον. Φίλε alpatman, έχεις δίκιο, ειδικά στο τελευταίο solo τα τύμπανα "θάβονται" λίγο στη μείξη και όντως το έχω παρατηρήσει.
  5. Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τα καλά σας λόγια και τα σχόλιά σας! :) Ο καλός ήχος και η σωστή μίξη είναι απ'τα κύρια πράγματα που με απασχολούν σε μια ηχογράφηση, όπως και η ακρίβεια στο παίξιμο. Φίλε degdekis, η αλήθεια είναι ότι στο συγκεκριμένο κομμάτι έδωσα λιγότερη έμφαση στο τι παίζει το μπάσο, το οποίο ήθελα απλώς να γεμίζει τον ήχο κυρίως. Δεν κάνει ιδιαίτερα γεμίσματα και ίσως αυτό το κάνει λιγότερο διακριτό στο σύνολο του ήχου. Τα Addictive Drums είναι το αγαπημένο μου VST για τύμπανα, έχοντας επίσης δοκιμάσει eZDrummer και Superior Drummer. Θα δοκιμάσω τα Steven Slate που λες, πρώτη φορά τα ακούω, ευχαριστώ! :)
  6. Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα τη γνώμη και τις ιδέες σας σχετικά με αυτό το κομμάτι, το οποίο ολοκλήρωσα τον περασμένο Φεβρουάριο. Το ηχογράφησα και έκανα τη μίξη στο Cubase 5, η κιθάρα χρησιμοποιεί Guitar Rig 4, και τα ντραμς Addictive Drums. Tο μπάσο είναι midi γιατί μέχρι πρόσφατα δεν είχα μπάσο μαζί μου εδώ που σπουδάζω. Link: http://soundcloud.com/xpl0rerchr/perseverance2-0 Σας ευχαριστώ! ΥΓ: Το προηγούμενο κομμάτι που ανέβασα στο noiz ήταν αυτό: http://www.noiz.gr/index.php?topic=194722.0
  7. Σας ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά για τα καλά σας λόγια! :) nasokosm, μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποιον να βοηθήσει με ιδέες, αλλά σίγουρα θα βοηθούσε πολύ. Απ'την άλλη μου αρέσει και η πρόκληση του να τα κάνω μόνος μου.
  8. Σ' ευχαριστώ πολύ FatalV! :) Γενικά μου αρέσει πολύ το progressive και το επιδιώκω! Τον Devin Townsend ομολογώ δεν τον ήξερα, και έβαλα να ακούσω μερικά τραγούδια του. Πέρα απ'το Deadhead όμως που έχει όντως ένα παρόμοιο ύφος, δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς ακριβώς στον θυμίζω, καθώς φαίνεται να είναι αρκετά πιο metal! 1. Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει ο ήχος μου, γενικά τον δουλεύω πάρα πολύ (κυρίως της κιθάρας) μέχρι να μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος. Συμφωνώ απόλυτα, πιστεύω τα Addictive Drums έχουν πολύ πιο ρεαλιστικό ήχο απ'το EZDrummer! 2. Όσον αφορά το μπάσο χρησιμοποιώ το HALion του Cubase... σίγουρα θα βοηθούσε πολύ να το έγραφα με κανονικό μπάσο, δίνει πραγματικά άλλη ώθηση σε ένα κομμάτι! 3. Όχι ιδιαίτερα, καθώς δε νομίζω ότι η φωνή μου είναι κατάλληλη! Γι' αυτό επανορθώνω κάπως με περισσότερα γεμίσματα στη κιθάρα.
  9. Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα πολύ να ακούσω την άποψή σας και σε αυτό το κομμάτι, που είναι μέχρι στιγμής η πιο πρόσφατη σύνθεσή μου. Το ηχογράφησα και έκανα τη μίξη στο Cubase 5, η κιθάρα χρησιμοποιεί Guitar Rig 4, και τα ντραμς Addictive Drums. :) Tο μπάσο είναι midi γιατί εκεί που σπουδάζω δεν έχω μπάσο μαζί μου! Link: (ΥΓ: Το πρώτο κομμάτι μου που ανεβάστηκε ήταν αυτό: http://www.noiz.gr/index.php?topic=194315.0)
  10. Καλησπέρα και σας ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά για την κριτική σας, χάρηκα πολύ με αυτά που διάβασα για το κομμάτι μου, και με ενθαρρύνατε πολύ να συνεχίσω! :) Θα ήθελα μόνο να διορθώσω τον πατέρα μου, τα ντραμς γράφτηκαν με Addictive Drums. Σύντομα θα ανεβάσω μια πιο πρόσφατη ηχογράφηση πάνω στην οποία θα ήθελα την άποψή σας!
  11. Έλειπα σε διακοπές και δεν μπόρεσα να παω να τους δω. Εσείς που πήγατε, πώς σας φάνηκε; Έχει κανείς βίντεο ή φωτογραφίες να ανεβάσει;
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου