Προς το περιεχόμενο

satrianidis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    41
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Ελαιοχρωματιστης
  • Τόπος
    thessaloniki

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή satrianidis

0

Φήμη

  1. Το μπρατσο της Original ειναι πιο φαρδυ και πιο λεπτο, της Reissue μου θυμισε πολυ της Player που εχω.Το σωμα διαφορετικο κοψιμο και καμπυλες,Επισης σαφως πιο βαρια η Original. Η Reissue μου εκανε σαν μια κοινη Superstrat ενω η Original ειναι πιο ιδιαιτερη.Απο θεμα ηχο δε μπορω να συγκρινω γιατι εχουν τελειως διαφορετικα ηλεκτρικα (μαγνητες,TBX control κτλ)
  2. Εχω το original μοντελο του 87-88 made in usa! Πριν λιγο καιρο δοκιμασα την reissue και μου εκανε μεγαλη εντυπωση οτι δεν ειχαν καμια σχεση ουτε στο χερι ουτε σαν ηχος,ηταν σαν μια τελειως διαφορετικη κιθαρα!
  3. Καλησπέρα και από μένα! Εχω την Player (όχι την plus) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος το μόνο αρνητικό που βρήκα στην κιθάρα ήταν οι μαγνήτες.Τους έβγαλα λοιπόν και έβαλα τους Pure Vintage 65. Αλλο πράγμα!!!!!!
  4. Για να εχει καψει και μαλιστα 2 ασφαλειες τοτε υπαρχει καποιο προβλημα! Εχε το νου σου.
  5. Τσαμπα τρελενεσαι φιλε μου! Ο Hot Rod Deluxe εχει παραπανω μεσαια απο τους υπολοιπους Fender και μαλιστα αν δεν κανεις το "Twin Stack Mod" οσο κ να χαμηλωνεις τα μεσαια αυτα ειναι εκει!
  6. Φίλε μου λίγο είπαμε,όχι να το έχεις με τις ώρες μέσα......
  7. Αφησε τα κανά 3-4 μέρες και επίσης άνοιξε τα, πάρε ένα πιστολάκι μαλλιών και φύσα μέσα κάποια λεπτά να σαι σίγουρος! Καλή επιτυχία!!!!
  8. Φίλε μου δε μπορώ να καταλάβω την επιμονή σου...... Ο συγκεκριμένος μαγνήτης φτιάχτηκε σε συνεργασία με τον Jeff Beck για μια "tele-gib" όπως την ονόμασαν και χρησιμοποιούσαν 250κ ποτενσιόμετρα..... Δες όμως κ με τι τον χρησιμοποιεί ο κατασκευαστης του :To use JB convenient as possible, many players including Jeff Beck himself and Seymour W. Duncan, use 250K pots instead of 500K pots that are commonly used with humbuckers. Υ.Γ. ο jb δεν σημαίνει jeff beck(όπως τον αναφέρουν πολλοί) αλλά "jazz n blues"
  9. Δες το άρθρο που ανέβασε ο ignantios να δεις ότι τον δουλεύαν με 250κ.....κ σε πολλά άρθρα που έχω διαβάσει λένε αυτό ακριβώς!!!! "The JB was initially designed to be used with 250K pots, which cut some of the higher frequencies when compared to their 500K counterparts." και είναι κ το σωστό αφού ακούγεται καλύτερα! ;)
  10. Ο jb είχε φτιαχτεί για να δουλεύει με 250kohm ποτενσιόμετρα,όταν τον λειτουργείς με 500k πέρα το ότι πριμάρει αρκετά έχει κ το λεγόμενο "icepick" (για άλλους ξύσιμο ;) ) Οπότε βάζεις 250k κ παίζει πολύ πολύ καλύτερα!!!!
  11. Μήπως θες να πεις το αντίθετο? Είχα για πολλά χρόνια τον JB και τον έβγαλα για να βάλω τον custom...... ο custom είναι όπως το λέει κ η περιγραφή του "P.A.F. on steroids" tone....είναι πιο μπασάτος από τον JB και επίσης καθαρίζει και πολύ καλύτερα κλείνοντας το volume....δεν λασπώνει όσο ο JB όταν τιγκάρεις το gain και έχει καλύτερο palm muting.......ο JB είναι πιο πριμομεσαίος μαγνητης και με τόσα μεσαία που έχει μου δίνει την αίσθηση ότι παίζεις με το wah ανοιχτο κ στην μέση....κτλ κτλ....πάντως και οι 2 είναι ωραίοι μαγνήτες για τον ξεχωριστό τους λόγο ο καθένας! Υ.Γ. Παίζει ρόλο κ σε τι κιθάρα θα τους βάλεις....(οπότε περί ορέξεως ;) )
  12. Κεκτημένη ταχύτητα για το S....Επίσης ΔΕΝ είπα ότι έχει αυτό που έχω,το ξέρω ότι ΔΕΝ έχει..... όχι θέλω να πω isolated ;)
  13. Εγώ έχω αυτό http://shopday.gr/images/Products_Tele/tele_1929.jpg και δεν έχω κανένα πρόβλημα....επίσης θεωρώ απαραίτητο σε ένα τροφοδοτικό να έχει isolated output.
  14. Εχω την GT8 οπότε δεν ξέρω αν ισχύει και στην GT10(ελπίζω πως ναι) ;) Πατάς το κουμπί system και ψάχνεις να βρεις το "SYS:P.chnge Mode"(patch change mode) Αν το χεις στο fast το βάζεις στο smooth.Ετσι όταν αλλάζεις patch περνάει και στο επόμενο patch η ουρά του reverb-delay...Γενικά δηλαδή γίνεται πιο ομαλά η μετάβαση από patch σε patch...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου