Προς το περιεχόμενο

ValteR

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    126
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από ValteR

  1. Ηθοποιός κ κινηματογραφικος Σκηνοθετης.βιντεοκλιπακια παιδιαααα έλα πάρε παρε έλα πάρε πάρε
  2. basswood φορανε κ οι jem του vai , ειναι ελαφρυ ξυλο και ανετο στο παιξιμο, εχει πολυ ογκο, δεν βρισκω καποιο μειον προσωπικα και +1000 στο οτι ειπε ο superfunk, 1% δεν θα σωσει τιποτα στον ηχο σου.
  3. +10000 σαρκασμος και κυνισμος στα τοπ του... επεισης απο τον ιδιο σεναριογραφο, τωρα υπαρχει το Curb your enthousiasm. παρα πολυ καλο επεισης. το seinfeld δεν ειναι σαν τις περισσοτερες κομωδιες...Soup Nazi 4 ever. Glory to "the show about nothing"
  4. νταξει μεγαλε, μας προτεινεις το Happytown... κ μιλας για σεναρια λαλακιας... τα λεμε μεγαλε..
  5. και τι θελατε ρε παιδια? να μας δειξουν τι ακομη? τον Locke να φευγει απο το νησι και να ξεσκιζει κοσμο και ντουνα γυρω γυρω στον πλανητη? οι εξηγησεις δινονται σε ολη την τελευταια σεζον αποσπασματικα, εδωσε ενα τελος η σειρα στο τελευταιο επεισοδιο, οτι επιτελους υπαρχει στους ηρωες μια γαληνη, και βρισκουν αυτο που τους ελειπε, ο καθενα ξεχωριστα και ολοι μαζι ο ενας τον αλλο ( ειναι κουλο ξερω , και μενα με ενοχλησε οταν ειπαν οτι ουσιαστικα, ολα αυτα εγιναν για να βρει ο ενας τον αλλο , και οτι ειχαν το σκοπο τους.) σιγουρα υπαρχουν αναπαντητα ερωτηματα. αλλα κατι θα σκαρφιστουν αργοτερα για να βγαλουν λεφτα. παντως ειναι αληθεια οτι τωρα δεν εχω κατι να περιμενω καθε βδομαδα..
  6. ξεχασα να σου πω οτι το routing του Gotoh, ειναι μεγαλητερο απο το Original Floyd Rose. οποτε ισως χρειαστεις κ routing για να μπει.
  7. 180 ευρω το χα παρει απο τον κουρμπη στην θεμιστοκλεους, το χειμωνα, και μαλιστα ηταν κ το spaceblack χρωμα αρα κ πιο ακριβο, το νικελ εχει νομιζω 150.
  8. το original floyd rose alla k to schaller δε μου καναν ιδιαιτερη αισθηση.. αυτο που πραγματικα με κερδισε, ηταν το floydrose της Gotoh που ειναι ολο κατασκευασμενο ιαπωνια απο πολυ καλα κραμματα μεταλλων, υπεροχο sustain, και αμελλητεο detuning.. αντιθετως το οριτζιναλ floyd rose εχει 100-130 ευρω παραπανω, ειναι πλεον κατασκευασμενο κινα κ οχι γερμανια, με κραματα οτι ναναι μεταλλα... οσον αφορα τα ibanez τρεμολο, πρεπει να ξερεις οτι κ τα 3 (νομιζω) μοντελα tremolo tis ibanez εχουν διαφορετικες διαστασεις, και θελουν ξεχωριστο rooting το καθε ενα για να μπει στο εκαστοτε σωμα. αλλο το low edge , αλλο το edge pro κ αλλο το low pro edge.
  9. νεστορα τι εννοεις οταν λες διακροτημα?
  10. που να το διαβασει μωρε και εσυ? το πρωτο ποστ ηταν πριν 5 χρονια... χαχαχαχα. και προς εκεινον που ανεσειρε το θεμα και απορει γιατι το κρατανε το θεμα ακομη ενω ειναι παλιο, ειναι για τον ιδιο λογο που το καναμε στην αρχη. για να μοιραζομαστε καποια εμπειρια η γνωση. δεν ειναι θεμα με το προγραμμα της τηλεορασης η εορτολογιο της προηγουμενης δεκαετιας, που ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αχρηστη μολις περασουν την ημερομηνια. επεισης το κραταμε για κατι τυπους σαν κ σενα, για να μαθαινουν κατι που δεν ξερουν. αλλα γενικα καλο ειναι να διαβαζουμε τα threads απο την αρχη κ οχι απο τη σελιδα που ανοιξε το google. φιλικα παντα.
  11. κιομως, εγω ο καρναβαλοκανιβαλος εβαψα το 2-piece swamp ash strat σωμα που ειχα και ειχε μαμα see through neutral βερνικι , σε frankenstrat style... και πανε κ τα νερα κ πανε ολα... τωρα μονο ασπρες κ μαυρες λωριδες βλεπεις...
  12. παιδες, το ειδος του ξυλου δεν εχει τοση σημασια, κατα την γνωμη μου στο γλιστρημα σημασια εχει το βερνικι του μπρατσου. ψυχολογικα κ μονο εμενα το maple μου φαινεται πιο γρηγορο, πιο ελαφρυ. αλλα κυριως ρολο παιζει το βερνικι που εχει το μανικι.
  13. τα κομματια στο myspace ειναι η ιδια ηχογραφηση που υπαρχει κ στο cd?
  14. θελουμε να ευχαριστησουμε οσους ηρθαν κ οσους δεν καταφεραν τους περιμενουμε την επομενη φορα. προσωπικα να ζητησω συγνωμη για την παραλειψη μου στην ανακοινωση να συμπεριλαβω κ την αλλη μπαντα που επαιζε, απο προσωπικο μου λαθος κ αγνοια και οχι εσκεμενα. μαζι μας ηταν κ " οι Αθλιοι του Ουγκο" οι οποιοι ηταν εξαιρετικοι. καλη συνεχεια.
  15. Kαλησπερα φιλοι κ φιλες, Σημερα τεταρτη 5 Μαιου 2010 και ωρα 23:00 οπως λεει κ ο τιτλος το συγκροτημα Floating Worlds θα εμφανιστει στο Club Lazy. Λεωφ. Πεντέλης 1, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ. ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ - ΕΞΟΔΟΣ 12. (απέναντι από το γήπεδο Χαλανδρίου). αν και πολυ αργα καναμε την ανακοινωση, λογω προβων ξεχασαμε την εξτρα προωθηση σε καποια φορουμ , ζητουμε συγνωμη για αυτο. οσοι πιστοι προσελθετε, οι floating worlds θα παιξουν κομματια απο το δισκο τους "Only a dream can kill a dream" καθως κ διασκευες απο ξενο ροκ κ μεταλ. Δειγμα δουλειας του συγκροτηματος μπορειτε να ακουσετε στο myspace της μπαντας. www.myspace.com/floatingworlds2007
  16. ενταξει μας εχει πει οτι μπλουζα δεν προκειται να βαλεις.... κανε μια χαρη και μη βαζεις μπουκια στο στομα για καμια 10αρια μερες να ερθεις ν ρεψεις γιατι η μουσικη σου με το θεαμα που προσφερεις δεν κολλανε... στην ουσια τωρα... Ωραιο παιξιμο αδερφε. μπορεις κ τα υπολοιπα λικς μη βαριεσαι.
  17. το να εκφραζει καποιος το προβλημα του κ την κακη αντιμετωπιση που μπορει να εισεπραξε εσυ το θεωρεις δυσφημιση για το εκαστοτε μαγαζι... αν ειναι ετσι στο φορουμ κατα την εγγραφη θα πρεπει να βαζουμε πεδιο για τον αριθμο ταυτοτητας και επειτα απο εξακριβωση των στοιχειων θα πρεπει να ενεργοποιηται ο λογαριασμος.. μα τι λες τωρα...? δεν το ξερα οτι οταν εχω προβλημα με ενα μαγαζι πρεπει να καταθετω και την φορολογικη ενημερωτητα. εσυ βγαινεις λιγο καρτα λεγοντας οτι εισαι φιλος και κανεις γαργαρα τα παραπονα που μπορει να εχεις απο την εξυπηρετηση του καγμακη. και φιλε μου δεν ειναι ενας κ 2 αυτοι που εχουν παραπονα κ κατι να καταλογησουν στο συγκεκριμενο. καλος γνωστος μαστορας αλλα εχουν ακουστει κ ιστοριες οτι τα δινει αλλου για σερβις οταν πεφτει πολυ δουλεια...(αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια). και ασε τις χηρες γιατι κλαινε οι χηρες κλαινε κ οι παντρεμενες στο συγκεκριμενο τοπικ...
  18. βασικα στα δαχτυλα παιζουν οι χορδοκρουστες κ οι πληκτροκρουστες... μα τι συζητατε...? ο περικλης ειναι ενας αγνωστος ανθρωπος που λεει οτι θελει για το αν παιζει καλα. ας ανεβασει ενα track που να παιζει ο ιδιος να δουμε οσα λεει. αλλα το θεμα του φιλου που ανοιξε το τοπικ ειναι τα μαθηματα στην αθηνα, και οχι ποιος εχει την εχει καλητερη... την μποτα :P
  19. κωστα καλοριζικη, τα διακοπτακια ειναι για να ανοιγοκλεινεις μαγνητες? τι σημαινει M.I.J. νικο?
  20. σωπα οπου ναναι θα σημανουν οι καμπανες.... ;)
  21. ValteR

    Όμορφη πόλη-Edith Piaf

    μα τι λεμε τωρα? υπεροχη. παρεπιπτοντως σημερα το πρωι ειχα γυρισμα με τον θεοδωρακη, για ενα documantary. Δεος.
  22. ειδα λιγο ασπρο σωμα... και τι λεξη charvel και μου ηρθε ενα ακομη αποθημενο στο μυαλο.... Μηπως ειναι η charvel του Chris Oliva απο savatage?
  23. ωραια μας ειπες την αποψη σου.... εχεισ κατι αλλο να προσθεσεις? η ολοκληρωσες το κραξιμο?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου