Προς το περιεχόμενο

chrisvek

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    406
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από chrisvek

  1. Για να σου είμαι ειλικρινής εγώ δείχνω μια Α προτίμηση στην Roland σε σύγκριση με την YAMAHA!
  2. Σε ένα παλαίοτερο πόστ είχε γίνει σύγκριση μεταξύ Mac Air και iPad!Έχω την εντύπωση οτι δεν θεωρούν υπολογιστή το MacAir (ίσως επειδή δεν έχει CD Rom,κλπ) κάτι με το οποίο δεν συμφωνώ!Αν λάβει λοιπόν κάποιος υπ'όψιν και τον λόγο που κυκλοφόρησαν τα Mac Air τότε σίγουρα θα δείξει προτίμηση σε ένα MacBook!Και για να λύσουμε κάθε "παρεξήγηση" και εγώ έχω macbook και δεν θα το άλλαζα εννοείται με ένα Air και ούτε θεωρώ τα κάποια γραμμάρια κίνητρο για την αγορά!Απλά έκανε ο φίλος μια ερώτηση για το Air χωρίς να αναφέρει το ενδεχόμενο αγοράς ενός MACBOOK!
  3. Ναι,ναι!!!Ειδικά με το original video που υπάρχει και στο youtube με τον Jeff στο στούντιο!Ίσως να υπερβάλω λίγο που λέω να γίνει βιβλίο :P αλλά ίσως φταίει οτι είναι απο τους αγαπημενους μου ντράμερ!
  4. Αν δεν είσαι "κλειστός" σε αυτά που ανέφερες μπορείς να ρίξεις και μια ματιά σε behringer,samson,AKAI που δεν ξεφεύγουν σε κόστος και είναι σχετικά "καλά".
  5. Είναι σχετικά παλαιάς τεχνολογίας απο όσο ξέρω.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυνατότητες σου.Έχεις σκοπό να πάρεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο?Αν δώσεις περισσότερα στοιχεία θα είναι πιο εύκολο να βοηθήσουμε :)
  6. Ναι Οκ για την αναζήτηση,αλλά πιθανότατα μετά απο 2χρόνια και οι τιμές να έχουν αλλάξει :P. Έχει πέσει λιγάκι και η τιμή του Ιron Cobra που μεταχειρισμένο θα το βρεις κάπου κοντά στο bugdet σου.Επίσης και το eliminator δεν απέχει πάρα πολύ απο τα 200.Αν θέλεις τσέκαρε τα!
  7. Μέγας!!!!!Αυτό το κομμάτι θα έπρεπε να ήταν βιβλίο και όχι κομμάτι δίσκου....
  8. Το είναι Mac Air δεν σημαίνει οτι έχει κάτι λιγότερο απο ένα π.x macbook!Εξαρτάται απο τα vst πάντα (όπως και στα PC).Αν γίνει πιο αναλυτικός ίσως είναι καλύτερα!
  9. Νομίζω οτι υπάρχουν άπειρες συζητήσεις επί του θέματος.Επίσης είναι κάτι "σχετικά" αντικειμενικό και εννοοείται για ποια χρήση τα θες...
  10. Ακούγονται...Και μάλιστα παραπάνω απο οποιαδήποτε άλλο E-SET.Αυτή είναι βέβαια η γνώμη μου.
  11. Πάντως και σε pdf θα βρεις αρκετά που ίσως είναι λίγο πιο ειδικευμένα.Σίγουρα πάντως κυκλοφορούν κάποια pdf της vater και της vic firth με rudiments!
  12. Είμαι 95% σίγουρος οτι θα βρεις και μέσω ebay κλπ...Μια βόλτα στο κέντρο (Ομόνοια-Αθηνάς) ίσως βοηθήσει καθώς αν είναι κοινό θα βρεις και εδώ...
  13. Επιλέγω να πώ μόνο: NO COMMENTS....Μπράβο Κώστα,μπράβο παιδιά....
  14. Μμμμ...Πολύ καλό και ιδιαίτερα πρωτότυπο.Τουλάχιστον για μένα!Thank you...
  15. Καλύτερα να το βάλεις στην κατηγορία των πνευστών.Ίσως το διαβάσουν περισσότεροι πνευστοί!
  16. Και εγώ με ένα πανάκι θα δοκίμαζα!Βέβαια μιας και και μπορείς να τρίψεις το πιατίνι ακόμη και 4-5 φορές τον μήνα χωρίς να χάσει τον ήχο του(ενώ στα μπρούτζινα κλασσικά πιατίνια υπάρχει αλλοίωση) μπορείς μετά 4-5 παιξίματα να τα καθαρίζεις ωστε΄να μην μένουν τα σημάδια καιρό.
  17. chrisvek

    Mic P.A

    58αρι δαγκωτό!Δεν νομίζω να το μετανιώσεις.Και θα σου μέινουν και κάμποσα euros απο τα 250 που υπολογίζεις!
  18. chrisvek

    Windows 7, 32/64

    Wow.Μόλις έγινε bookmark!Εξαιρετικό.Μου απάντησε και σε κάποιες ερωτήσεις που είχα.Σε ευχαριστούμε πολύ trolley!!!
  19. chrisvek

    FireWire to USB

    Ωχ...Αντάπτορας θα υπάρχει όπως είπε και ο φίλος,δες στο ebay.Εμένα πάντως το πρώτο και τελευταίο κριτήριο στην αγορά του λάπτοπ μου θα ήταν να έχει firewire.Παίζει σε καμιά 10αρια χρόνια τα usb να αποτελλούν παρελθόν για τις κάρτες ήχου!
  20. Πολύ λίγα πράγματα διάβασα στο ίντερνετ.Αλλάζουν οι εκδόσεις με αποτέλεσμα να υπάρχουν και διαφορές.Κάποιοι το θεωρούν αντικατάσταση.Συυγνωμη αν εκανα λάθος διατύπωση.
  21. Καιρό υποστηρίζω οτι το φτηνό δεν είναι αναγκαίο να είναι μάπα!Αυτά συγκεκριμένα,απο όσο άκουσα τουλάχιστον φαίνονται καλά(σχετικά).Αν η τιμή κιόλας σε τραβάει,...Μου θυμίζει και λίγο zildjian :P
  22. Πρόσφατα ενημερώθηκα οτι η Roland αλλάζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πράγματα όσον αφορά τα ηλεκτρονικά της σετ.Αλλάζουν κάποια μοντέλα απο modules όπως π.χ ο TD-12.Από όσο κατάλαβα αλλάζουν απλά ονομασίες και οι τιμές.Άρα τσεκάρετε όσοι ενδιαφέρεστε να δείτε νέα μοντέλα,διαφορές απο τα παλιά,διαφορά στις τιμές και νέες αφίξεις!
  23. Εγώ εδώ και 3χρόνια χρησιμοποιώ το iron cobra.Πρόσφατα όμως δοκίμασα και το 9002 το πετάλι και είχα πολύ καλές εντυπώσεις.Απο κόπανο,χρησιμοποιώ τον duo beat της pearl.Δεν θα εβαζα έναν πλαστικό η κοκάλινο κόπανο να πέφτει πάνω στο δέρμα.Τέλος για hi hat είχα το pearl RH2000 και με το καλώδιο μάλιστα,αλλά μόλις δοκίμασα ένα ΠΟΛΥ πιο οικονομικό basix με τράβηξε με την μιά.Εδώ επιτρέψτε μου να τονίσω,πως απο όσο έχω αντιληφθεί καιρό τώρα έχουν βγει μάρκες με hardware για τύμπανα που είναι αρκετά οικονομικά και αξιοπρεπέστατα.Απλά ξέρω οτι κάποιοι τα σνομπάρουν επειδή πιστεύουν οτι θα χάσουν χρόνο να τα δοκιμάσουν...:/
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου