Προς το περιεχόμενο

saladbar1

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή saladbar1

0

Φήμη

  1. Πραγματικά έχει το mm8 ποιοτικούς ήχους.Έχω το mm6 και η μόνη διαφορά τους είναι τα 88 πλήκτρα.Ηχητικά,αξίζει σίγουρα αν και είναι γούστα αυτά,για να λέμε την αλήθεια. Όσο αφορά την επεξεργασία ήχων,η yamaha θέλει πολύ κράξιμο για αυτό το όργανο.Επεξεργασία ήχων που βρίσκεις στα αρμόνια psr,έχει το mm6-8.Αίσχος. >:(
  2. Έχει πάρει κανείς netbook (όχι laptop) και έχει προσπαθήσει να εγκαταστήσει μέσα software όπως το cubase ή to sonar και διάφορα άλλα όργανα ? Εάν ναί τί αποδοση έχει το netbook στην μουσική παραγωγή και επεξεργασία? Για home studio κάνει δουλειά ένα netbook των 300 ευρώ ?
  3. Αν θέλεις να φτιάξεις ήχο πιάνου από βιολί δεν γίνεται αλλά από ήχο κιθάρας ίιιιιιισως γίνει κάτι! Φόρτωσε τον ήχο κιθάρας που θέλεις, και κατέβασε το attack στο μηδέν,το release πολύ κοντά στο μηδέν ίσως, μείωσε την cut off συχνότητα, μείωσε το decay, αύξησε το sustain του ήχου(όχι πολύ) και διάλεξε το κατάλληλο εφέ.Φυσικά όλα αυτά αναλόγως το synth που χρησιμοποιείς.Και πάντα θα κρίνεις τις ρυθμίσεις από αυτό που ακούς. Αλλά ούτε αυτό θα σου δώσει ρεαλιστικό grand piano.Το πολύ πολύ να φτιάξεις έναν ήχο που να σου αρέσει όχι όμως σαν αυτό που ζητάς.
  4. Έχω το MM6 και το χρησιμοποιώ με το FC5 sustain pedal της Yamaha.Και δουλεύει τέλεια.Στο manual του MM6 στη σελίδα 82 λέει ότι το πρόβλημα σου είναι θέμα polarity και πριν ανοίξεις το όργανο να σιγουρευτείς ότι σύνδεσες το πηδάλιο σωστά στην θέση που πρέπει.Μέσα από το synth δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση που να αλλάζει την πολικότητα.Δυστυχώς.
  5. ...θα ήθελα να πώ και εγώ κάτι εδώ πέρα.Έχω το MM6 της Yamaha και βρίσκω ότι είναι πολύ καλό όργανο αλλά το βλέπω σαν υβρίδιο synth-arranger.Δυστυχώς η Yamaha δεν μας τα είπε καθόλου καλά,διότι το παρουσίαζε ώς mini motif αλλά τελικά είναι Mini psr με ήχους motif. Έχει επεξεργασία ήχων αλλά πολύ απλά πράγματα,σχεδόν τίποτα.Έχει αυτόματους ρυθμούς αλλά και αυτοί είναι πολύ μάπα σε σχέση με τα γνήσια arranger.Το μόνο που πραγματικά αξίζει είναι κάποιοι από τους ηχους του οι οποίοι προέρχονται από την σειρά Motif. Οπότες φίλε DjNightmare, ξέχνα το MM6 και πάρε κανένα korg ή roland.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου