Προς το περιεχόμενο

Ritchie

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Ritchie

  1. Blackstrat μάλλον έχεις δίκιο τελικά.Αποφάσισα να βάλω 3 SSL-4 και τέλος. Αν μόνο ξέρει κανείς την διαφορά των SSL-4 και SSL-4T άς μου το εξηγήσει για να μήν πέσω σε καμμιά κακή επιλογή. Συμφωνείτε με την απόφασή μου παιδιά για τους SSL-4 ; Πιστεύετε ότι θα καταφέρω να έχω τον μελωδικό ήχο του Blackmore όταν παίζει μπαλάντες με την strat); Ευχαριστώ για την υπομονή σας να μου απαντάτε.
  2. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ερώτηση: Δεν υπάρχει τρόπος ώστε να ακυρωθεί μία original επιλογή του πενταθέσιου και να ρυθμιστεί η θέση αυτή ώστε όταν επιλεγεί να λειτουργεί ο neck με τον bridge (όπως του Blackmore) ταυτόχρονα; Ετσι πιθανολογώ ότι θα τα έχουμε όλα.
  3. Jasemeister με ικανοποίησες με την πληροφορία σου ότι η κιθάρα από ηλεκτρικά είναι μιά χαρά.Η άποψη που ανέφερα περί αυτών είναι από site που διάβασα.Ξέρεις,σιχαίνομαι να πάρω ένα μουσικό όργανο των 600€ και τελικά να μου κοστίσει με αλλαγές κλπ όσο η αμερικάνικη,γιατί καλύτερα θα ήταν να έπαιρνα τότε κατευθείαν αυτήν.Είναι σάν να πάρεις μιά μέτρια γυναίκα και να της κάνεις 10 πλαστικές για να την κάνεις όμορφη.Γιατί να μήν πάρεις μιά όμορφη από την αρχή;Ασε που θα σου στοιχίσει και λιγότερα γιατί θα στα φάνε οι πλαστικοί. Αυτά για να το διασκεδάσουμε και λίγο ! Οσο για μαγνήτες, είδα τους Seymour Dunkan πού μου υποδείξανε οι φίλοι fenderiarhs και ignantios βλέπω ότι οι απόψεις σας συγκλίνουν ,αλλά με μπέρδεψες με το "quarterpounders" . Τι ακριβώς είναι αυτό; άλλος τύπος του ίδιου μαγνήτη ή τρόπος συνδεσμολογίας ; Και μία τελευταία ερώτηση (μιά και σας έπρηξα). Ο Blackmore παίζει με 2 μαγνήτες και τριθέσιο.Αν εγώ βάλω 3 μαγνήτες και ρυθμίσω τον πενταθέσιο να παίζει στις 3 θέσεις του σαν του Blackmore τις δε άλλες 2 στις υπαρχουσες ρυθμίσεις ,δεν θα έχω σαν αποτέλεσμα και ήχο Blackmore αλλά και μεγαλύτερο εύρος για διαφορετικά είδη μουσικής; Σας ευχαριστώ όλους για άλλη μιά φορά.
  4. Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας.Θα κάνω την κίνηση που μου υποδείξατε. Τώρα, μιά που φαίνεστε ότι έχετε μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα,έχω ακούσει από φίλους ότι τα ηλεκτρικά της Mexico δέν είναι και τόσο αξιόπιστα.Λέτε να τα αλλάξω; Καί ποιό είναι το κόστος αυτής της κίνησης; Ευχαριστώ καί πάλι.
  5. Παιδιά καλή μέρα Πήρα μία Fender strat standard LH Mexico,και θέλω να αλλάξω τους μαγνήτες της. Η προτίμησή μου είναι ο ήχος Ritchie Blackmore.Μου είπαν να προτιμήσω seymour duncan.Περιμένω με ανυπομονησία την γνώμη σας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου