Προς το περιεχόμενο

JIM-ls

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    15
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή JIM-ls

0

Φήμη

  1. Σας ευχαριστω πολυ. Εχω μια καρτα ηχου απο παλια που δεν την εβαλα ποτε στο pc γιατι οι Μ******ες στον Νακα μου την πουλησαν ως καρτα με wavetable, ενω ειναι απλα recoding. Ειναι μια phase 8 η κατι τετοιο της teratech με 8 εισοδους για ταυτοχρονη εγγραφη.
  2. Ωραια, να το πω αλλιως. τα συγχρονα sequencers εχουν ενσωματωμενο soft synth?
  3. Το μικροφωνακι αυτο το ειχα παρει πριν καποια χρονια (μου το ειχε πουλησει ο νακας) για να ηχογραφω κυριως ηλ. κιθαρα απο ενισχυτη, αλλα δεν το χρησιμοποιησα ουτε 1 φορα γιατι σταματησα αυτο το χομπυ ξαφνικα. Τωρα που ξαναρχιζω, και περιμενω ενισχυτη, θα το δοκιμασω να δω τι λεει. Μπηκα στον πειρασμο μηπως αγοραζα το 606 της ιδιας εταιριας, αλλα τελικα το 835 θα το δοκιμασω στην πραξη.
  4. Καλησπερα, το εξης μικροφωνο SENNHEISER e 835s κανει για ηχογραφηση ηλ.κιθαρας? Οι αναγκες μου ειναι για home recording για προσωπικη ευχαριστηση. Αν οχι, εχετε να προτεινετε καποιο αλλο? Γενικα με ενδιαφερει η αξιοπρεπης εως πολυ καλη αποδοση. Ευχαριστω!
  5. Ειμαι ψιλοασχετος με το αθλημα. Εχω ενα keyboard με midi out, και λεω να παρω το cakewalk music creator 5 ή το sonar 7. Επειδη οι αναγκες μου ειναι τελειως απλες, λεω να παρω το creator 5. Πως θα μπορεσω να ηχογραφησω με το keyboard? Απο καρτα ηχου εχω την onboard του pc οπου προφανως δεν μου κανουν οι ηχοι midi. Παλια ειχα ενα wavetable yahama xg, που το ειχα καρφωσει την καρτα ηχου που ειχα οπου ειχε τετοια υποδοχη και εγραφα στα cakewalk 7 ή 8. Τωρα τι μπορω να κανω?
  6. Το ειδα, αλλα δεν συμφερει μιας και καινουριο μου στοιχησε μονο 13 ε πιο πολυ με ολα τα εξοδα.
  7. Τελικα πρτιμησα την εξης λυση: εναν φθηνο ενισχτυτη με 12αρι ηχειο και μαλλον ικανοποιητικα καθαρα (laney lx65r-160 ευρω καινουριος-ξεφτιλα τιμη) και 2 πεταλακια hardwire το chorus και το reverb. Ολα απο εξω τελικη τιμη με ολα τα εξοδα 390 ευρω. Επιπλεον εχω το hardwire valve distortion. Ετσι εχω την ευελιξια αν κατι δεν μου αρεσει (πραγμα που δεν το πιστευω) να το αλλάξω-πουλησω κτλ
  8. Solega εχεις δικιο, αυτο ειναι ο σωστος τροπος. Odis ευχαριστω, τωρα καταλαβα οτι με την καμπινα ενα απλο πεταλακι δεν αρκει. Δεν ειμαι οπαδος των απολυτα καθαρων για να βαλεις πεταλι, απλα δεν ειμουν σιγουρος αν το να ειναι εστω και λιγο "γρεζαρισμενο" το καθαρο ειναι και καλα "λαθος" επιλογη. Παντως ακουσα τον tech 21 60 και επαθα πλακα. Οι παραμορφωσεις του ειναι εξαιρετικες, ειναι ο ηχος που μου αρεσει.
  9. Ακουγεται ωραια λυση η καμπινα tech 21, δεν το ηξερα. Σ΄αυτην επειδη δεν υπαρχει αν καταλαβα καλα προενισχυτης, αρκει η ενταση του πεταλιου για να μπορει να παιξει και δυνατα η καμπινα?? Καταλαβαινω οτι με μια καμπινα σαν την παραπνω μπορει να μου λειψουν οι επιλογες σε παραμορφωση σε σχεση με ενα combo, αλλα δεν με ενδιαφερει και τοσο γιατι ουτε πολλα χρηματα θελω να δωσω ουτε πολυ ψαξιμο με διαφορους ηχους με ενδιαφερει, δεν ειμαι τοσο προσιλομενος στο αθλημα, 1-2 καλους ηχους με κανα δυο πεταλια και ειμαι οκ! Τελος, σχετικα με τον defender, αυτος αν δεν κανω λαθος εχει ενα καναλι, αυτο μπορει να σημαινει οτι τα καθαρα του μπορει να ειναι ωραια αλλα οχι τοσο καθαρα? ειδικα οσο αυξανεις volume. Για να εχeiς ενταση, αυξανεις το volume, αλλα εχεις και καποιο gain λογικα, αρα ισως τα καθαρα του να μην ειναι και τοσο καθαρα με την εννοια οτι καπου μπορει να εχει και λιγο gain, που λιγο θα αλλάξει τον ηχο του οποιυδηποτε πεταλιου.
  10. Σ΄ευχαριστω alchemist. Αν ειναι οπως τα λες, πραγμα που μου φαινεται πολυ λογικο!, θελει σκεψη το πραγμα. Δυστυχως δεν εχω εμπειρια απο καθαρα με πεταλια με διαφορους ενισχυτες. Αυτο που ξερω ειναι οτι ο Laney lc 15 που εχω μαζι με το πεταλι ( οπου τα καθαρα του δεν ειναι τοσο καθαρα, εχει ενα καναλι) ακουγεται, εκ πρωτης οψεως τουλαχιστον, χειρωτερα απο Marshall 50dfx (στα καθαρα με το πεταλι). Επισης απο την συγκριση των 2 νομιζω οτι το 12 ιντσο ηχειο τοθ MG50 δινει αισθητα πιο γεματο ηχο απο το 10 ιντσα του laney. Μονο αυτη την μικρη εμπειρια εχω.
  11. και δεν φαινεται να τον θελω τον ενισχυτη για να παιξω με μπαντα, χωρια που ειμαι αρχαριος "κιθαριστας". Γενικα παντως προτιμω την σταθεροτητα στην αποδοση και στην χαμηλη ενταση, την αξιοπιστια, και το μηδενικο σερβισ των solid state για το στυλ κιθαρας που μου αρεσει (γεματη και κοφτερη παραμορφωση) Για πιο μπλουζ ή ηρεμες καταστασεις ενας λαμπατος εχει μεγαλη διαφορα απο το τρανζιστορ, ειδικα εχει που μπλεκεται ο σχετικα καθαρος ηχος με τον πιο βρωμικο. Εγω ομως δεν ψαχνω αυτο, ψαχνω ενα καλο κουτι για χρηση με πεταλια. Συμφωνω οτι με τους ενισχυτες που προανεφερα δεν θα παρω παραμοφωση "σωστη". Ειδικα ο laney εχει πιο crunch overdrive.
  12. Δεν θελω λαμπατο γιατι δεν προκειται να παιξω με την παραμορφωση τους. Θα παιξω με το πεταλι. Εχω ακουσει μερικους λαμπατους μεχρι 850 ευρω και η παραμορφωση ΔΕΝ μου αρεσε για το στυλ μου. Ετσι αν σε αυτους βαλω το πεταλι στα καθαρα, δεν εχω να κερδισω τιποτα σπουδαιο, ειδικα για μεσα στο σπιτι. Σχετικα με τους Tech 21, μπορει να ειναι οι καλυτεροι αλλα δεν με βλεπω να δινω τοσα χρηματα για analogue modelling. Προτιμω να εχω ενα καλο καθαρο καναλι, καλη καμπινα και καλο ηχειο και οποτε γουσταρω βρισκω πεταλι με πολυ καλο και ποιοτικο ηχο. Παρεπιπτοντως το Valve distortion εχει poly kalo tono και χρεια 80s μεταλ
  13. Μπορει οι randall να ειναι ποιοτικοι, αλλα θα πληρωσεις τα καναλια και την παραμορφωση τους, οπου ειναι πολυ καλη νομιζω. Γιατι να τα πληρωσω για να παιζω στο τελος με το πεταλακι μου? Ειναι ισως οι πιο ακρβοι και με διαφορά απο οσους ανεφερα για τα ιδια κυβικα. Δεν με ενδιαφερει αν εχουν λαμπατη προενισχυση.
  14. Καλησπερα, ψαχνω για solid state ενισχυτη, με 12αρι ηχειο, πανω κατω 50 watt, με σκοπο να παιζει ωραια με το πεταλι της digitech, της σειρας hardwire: SC-2 valve distortion. Δεν με ενδιαφερει ο blues ηχος. Και βασικα τον θελω για χρηση σπιτιου. Εχω στο μυαλο μου καποιους ενισχυτες, αλλα το κριτιριο μου δεν ειναι to βρωμικο καναλι τους, αλλα το καθαρο σε συνδιασμο με ενα καλο πεταλι distortion. Το να χει εφε δεν ειναι πρωτη προτερεοτητα. Στο μυαλο μου εχω τους εξης: Peavey bandit 112 Marshall MG50FX Laney LX65R Crate GT65. Για τον Laney τι λετε? Μπορει να ειναι ισαξιος ή και καλυτερος για την δουλεια που θελω? Εναι με διαφορα ο πιο φθηνος. ή εχετε να προτεινεαι καποια αλλη λυση?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου