Προς το περιεχόμενο

TODORIS

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    42
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Γαλάζια Ακτη

Συμμετοχή TODORIS

0

Φήμη

  1. Το βιντεο ειναι απλά γαμάτο!!!Περιμένουμε πως κ πως την άλλη Παρασκευή για το live!!Ωραία περάσαμε κ στα γυρίσματα!!
  2. Τους είδα στο An προχτές για την παρουσίαση του δεύτερου cd τους κ ήταν απλά μοναδικοί!!!Το μαγαζί ήταν γεμάτο και το κοινό πολύ πωρωμένο!!!Απο τισ πάρα πολύ καλές μπάντες που έχουμε στην Ελλάδα!!Κ το βιντεο είναι πολύ ωραίο!
  3. TODORIS

    Πρώτο μου βίντεο...

    Προς freerock πολλά ευχαριστώ!! Asprados πολύ καλή παρατήρηση..Κ είχα τη κιθάρα μου λίγο πιο δυνατά νομίζω αποσο έπρεπε κ τα αγνόησα τελείως τα πλήκτρα.. Οσο για σένα φιλόσοφε λύθηκα στα γέλια! Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!!
  4. TODORIS

    Πρώτο μου βίντεο...

    Καλημέρα! Η κιθάρα ήταν μια Καγμάκης κ το μόνο που έμεινε είναι το σώμα!! Το μπράτσο είναι από μια squier classic vibe,bridge μαγνήτης ένας Suhr SSV κ neck Kinmann ο μεσαίος δε γνωρίζω.Κ παίζω μέσα από το amplitube!
  5. TODORIS

    Πρώτο μου βίντεο...

    Κανένας άλλος????? :(
  6. TODORIS

    Πρώτο μου βίντεο...

    Σ'ευχαριστώ φίλε μου νασαι καλά!
  7. TODORIS

    Πρώτο μου βίντεο...

    Καλησπέρα αγαπητοί συμφορουμίτες/συμφορουμίτισες.. Παραθέτω την πρώτη μου απόπειρα βιντεοσκόπησης με τη κιθάρα μου πάνω σε ένα bluesy backin track που βρήκα στο internet.. Περιμένω τα σχόλια σας καλά κ κακά!!\ Σας ευχαριστώ πολύ
  8. TODORIS

    Marathon, βρήκαμε ντράμερ...

    Ωραίο θέμα.. Γουστάρω τρελλά Cindy Blackman!!Ηταν ναρθει περσυ στο half note(είχε ανακοινωθεί) αλλά... Θα βγω λίγο offtopic k να με συμπαθάτε αλλά έχω κολλήσει μιας κ έκανε την αρχή ο ΝΙκολας..
  9. Στόκο??Χμ. Δεν το είχα σκεφτεί.. 8) Η προσφορά σας ήταν καταλυτική κ σας ευχαριστώ πολύ!
  10. Κανένας Χριστιανός???Μουσουλμάνος???ότι ναναι βρε παιδί μου ;D ;D
  11. Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις!! Ευτυχώς δεν έπιασα γυαλόχαρτο..Ξεβίδωσα λοιπόν το μπράτσο κούνησα προς τα δεξια κ το βίδωσα κ είναι καλύτερα αισθητικα κ στα χέρια..Προκύψανε βέβαια κάποια μικρο κενά αριστεράπάνω στο neck pocket κ δεξια κάτω όπως κοιτάμε τι κιθάρα..Χρειάζεται να βάλω κατι σαν "σφήνα" σε κάποιο από αυτά η ταφήνω έτσι?Κ κάτι ακόμα,Χρειάζεται όπως αναφέρθηκε κ παραπάνω να φάω τις τρύπες του σώματος για να κατέβει τελείος το μπράτσο κ να κολήσει στο σώμα για να μην υπάρχει κενό ή δεν χρειάζεται?? Σας ευχαριστώ κ πάλι..
  12. Ωραία..Δεν πίστεύω τπτ για lego ούτε είχα-έχω την απαίτηση να κολήσει ακριβώς..Είναι η πρώτη φορά που κάνω μια αλλάγή κ απλάζητάω τα φώτα σας!! Μποεί δηλαδή να τη κάνω να ταιριάξει καλύτερα?? Ευχαριστώ!
  13. Καλησπέρα σε ολους τους συμφορουμίτες/συμφορουμίτισες... Αποφάσισα κ γω να κάνω μια αλλάγή σε μια Καγμάκης strat style που έχω πάρει από ένα θείο μου μιας κ είχαν λιώσει τα τάστα κ δε μου αρεσε το μπράτσο που είχε κ πήρα από ένα συμφορουμίτη ένα neck από classic vibe 60's το οποίο είχα παίξει κ μου άρεσε πολυ..Αφού λοιπόν έβαλα τα κλειδιά που είχα στο προηγούμενο μπράτσο κ έκατσαν καλλά βίδωσα κ το μπράτσο στο σώμα για να συνεχίσω το σετάρισμα κ είδα ότι υπάρχει ένα μικρό κενό μεταξύ σώματος κ μπράτσου.Δε πτοήθηκα κ συνέχισα.Αφού όμως πέρασα κ τις χορδές κ κάναμε κάποιες ψιλορυθμίσεις διαπίστωσα κάτι που δε μου άρεσε..όπως θα δείτε κ στη φωτογραφία όσο προχωράμε απο το πρώτο ως το τελευταίο τάστο παρατηρώ ότι η E μπάσο χορδή τήμει να φύγει εκτός ταστιέρας... Κ ρωτάω εγώ τώρα τι μπορεί να φταίει..Μήπως το bridge φταίει??μήπως είναι βιδωμένο χιλιοστά πιο αριστερά ή δεξιά αποσο θαπρεπε?? Παρακαλώ διαφωτίστε με τι μπορώ να κάνω σε αυτή τη περίπτωση ή τι άλλο μπορεί να φταίει.. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  14. Καλησπέρα! music-store.de music-schmidt.de
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου